Claudia Constantinescu a revenit pe semicerc după aproape un sezon

Accidentată la umărul braţului drept la începutul sezonului, Claudia Constantinescu, devenită la un moment dat cea mai bună marcatoare a formaţiei HC Zalău, a fost nevoită să privească de pe margine celelalte meciuri. Interul Zalăului s-a operat în luna octombrie a anului trecut la o clinică din Ungaria, intervenţia chirurgicală a decurs bine, după care, handbalista a intrat într-o perioadă de recuperare.
Contractul jucătoarei cu clubul zălăuan urma să expire la finalul acestui sezon, însă, având în vedere accidentarea suferită, înţelegerea dintre cele două părţi a fost prelungită cu încă un an.
„Claudia Constantinescu se află într-o perioadă de recuperare după operaţia pe care a avut-o la umăr, iar pregătirea decurge bine. Perioada minimă de recuperare este de cinci luni, deci nu putem trece peste anumite etape. Din discuţia pe care am purtat-o cu ea, Claudia constantinescu va fi “transferul” verii la HC Zalău. Nu o voi lăsa să facă pregătire cu mingea la o intensitate ridicată decât spre finalul lunii mai”, avea să declare Gheorghe Tadici într-un interviu acordat în luna februarie.
Tehnicianul zălăuan le-a făcut, totuşi, o surpriză iubitorilor handbalului din judeţ la partida pe care HC Zalău a susţinut-o duminică, împotriva formaţiei CSM Bistriţa. Tadici a introdus-o în teren pe Constantinescu spre finalul partidei, pentru a executa o aruncare de la şapte metri, dar execuţia a fost apărată de portarul Cristian Sîntămărean. Handbalista a mai rămas câteva secunde în teren, pe atacul oaspetelor, după care a fost înlocuită. Managerul zălăuan nu i-a reproşat jucătoarei ratatea aruncării de la şapte metri, dimpotrivă, i-a transmis un mesaj de încurajare, după care a mângâiat-o părinteşte pe obraz.
Partida dintre HC Zalău şi CSM Bistriţa, încheiată cu scorul de 37 – 23, a fost ultima pe teren propriu pentru formaţia zălăuană din actuala ediţie a Ligii Naţionale.
Handbalistele zălăuane vor mai susţine, însă, un meci pe teren propriu, cel din optimile de finală ale Cupei României, în care vor întâlni SCM Craiova.

One Thought to “Claudia Constantinescu a revenit pe semicerc după aproape un sezon”

  1. Spectator

    Bine ai revenit Claudia ! Te asteptam cu goluri spectaculoase din nou ! Sa ai sanatate deplina !

Leave a Comment