Claudia Constantinescu a părăsit terenul pe targă

Victorie cu urmări s-ar putea numi succesul obţinut de HC Zalău, joi după-amiaza, pe terenul formaţiei Universitatea Alexandrion Cluj. Claudia Constantinescu, una dintre cele mai bune jucătoare în partida de sub Feleac, a fost scoasă din teren pe targă în minutul 53, după ce a suferit o entorsă la piciorul drept. Medicii prezenţi la meci intenţionau să o transporte la spital pe handbalistă, crezând că este o accidentare mai gravă, dar, în cele din urmă, au constatat că este doar o entorsă. Totuşi, prezenţa jucătoarei în partida pe care Zalăul o va susţine duminică pe teren propriu, în faţa celor de la SCM Craiova este incertă.
„Este o entorsă şi va trebui să vedem ce putem face pentru a o recupera până la ora jocului de duminică. Eu o ştiu o jucătoare puternică. Sper să nu aibă o problemă majoră, care să o scoată din circuit pentru o perioadă mai lungă, aşa cum s-a întâmplat cu Mihaela Cheţa”, a precizat managerul Gheorghe Tadici la finalul partidei.
După fluierul final, Constantinescu a revenit în sală, ajutată şi de medicii de la ambulanţă, iar colegele sale s-au îndreptat spre ea după ce au salutat galeria, pentru a o încuraja şi a-i mulţumi pentru prestaţia avută în timpul jocului.
Claudia Constantinescu a înscris şase goluri în partida de la Cluj, fiind a treia marcatoare a echipei zălăuane după Diana Puiu, cu 13 reuşite şi Andrada Trif, care a punctat de şapte ori.

Leave a Comment