Cine se naşte din campion, devine Victor(ios). Iulia Cliţan a devenit mămică

A urcat pe tatami în diferite competiţii atât în ţară, cât şi în străinătate. A devenit multiplă campioană naţională, campioană europeană şi mondială, rezultate de excepţie ce rămân în istoria sportului românesc şi sălăjean. Însă, cel mai preţios rezultat, dar mai ales „trofeu”, l-a obţinut luni, în data de 1 aprilie. Nu este o glumă, chiar dacă e de „Ziua Păcălelilor”. Iulia Cliţan (Obedea după căsătorie) a devenit mămică, născând un băiat de aproape 3,5 kilograme şi cu o înălţime de 56 de centimetri. Victor este numele noului membru al familiei Obedea, un nume pe care sportiva zălăuană l-a ales pentru a avea legătură cu multiplele victorii pe care le-a obţinut la competiţiile naţionale şi internaţionale.

„Se spune că… să fii bunic sau bunică nu înseamnă că eşti bătrân. Înseamnă că ai fost binecuvântat cu cel mai frumos dar şi ai avut fericirea de a-ţi vedea copilul împlinit. Suntem bunici! Suntem fericiţi!”, este mesajul postat de mama sportivei, Simona Cliţan, pe reţelele de socializare.

Iulia Cliţan s-a căsătorit în 2 iulie 2023 cu Alin Obedea, cei doi stabilindu-se la Cluj. La naştere a putut asista atât soţul sportivei, cât şi tatăl acesteia, Remus Cliţan, preşedintele clubului CS Terra Kid Zalău, unde Iulia a şi obţinut cele mai bune rezultate ale carierei.

 

 

 

One Thought to “Cine se naşte din campion, devine Victor(ios). Iulia Cliţan a devenit mămică”

  1. […] o înălţime de 56 de centimetri. Victor este numele noului membru al… Articolul Cine se naşte din campion, devine Victor(ios). Iulia Cliţan a devenit mămică apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment