„Cinci din cinci” pentru SCM Zalău în campionat

Calificată în premieră în grupele Cupei României, unde se va duela cu două formaţii din Superligă, SCM Zalău nu se lasă mai prejos nici în campionat. Echipa antrenată de Cristian Lupuţ şi Sergiu Moga a „bifat” vineri a cincea victorie în campionat din tot atâtea etape. Formaţia de la poalele Meseşului a dispus la limită, scor 1 – 0 de nou-promovata Crişul Sântandrei, la capătul unui meci ce a însemnat pentru zălăuani o ultimă verificare înaintea duelului cu Oţelul Galaţi, de marţi, din Cupa României.
Partida nu a fost una foarte spectaculoasă, nici cu multe ocazii. Oaspeţii, o echipă nou-promovată au venit la Zalău cu gândul de a face o figură cât mai frumoasă, în timp ce zălăuanii s-au mulţumit cu cele trei puncte, fără a încerca o victorie la scor. Zălăuanii au controlat jocul per ansamblu, dar ocaziile mari au fost puţine. Prima ocazie notabilă a venit la începutul părţii secunde, aparţinându-i atacantului Sergiu Pop, iar câteva minute mai târziu, Cosmin Meşter a marcat unicul gol al partidei, reluând balonul în plasă după o centrare trimisă în careu de Raoul Cristea.
După cinci etape, SCM Zalău are 15 puncte, fiind singura echipă din Seria a X-a cu maximum de puncte. Zălăuanii sunt urmaţi în clasament de Olimpia Satu Mare şi Lotus Băile Felix.
Duleul dintre SCM Zalău şi Oţelul Galaţi, din grupele Cupei României, este programat marţi, de la ora 16:15, pe Stadionul Municipal. Va fi primul meci din istoria fotbalului sălăjean transmis în direct de o televiziune naţională, partida putând fi urmărită şi pe DigiSport. Se vor pune la dispoziţie 1700 de bilete cu valoare zero pentru această partidă.

One Thought to “„Cinci din cinci” pentru SCM Zalău în campionat”

  1. […] Calificată în premieră în grupele Cupei României, unde se va duela cu două formaţii din Superligă, SCM Zalău nu se lasă mai prejos nici în campionat. Echipa antrenată de Cristian Lupuţ şi Sergiu Moga a „bifat” vineri a cincea victorie în campionat din tot atâtea etape. Formaţia de la poalele Meseşului a dispus la limită, scor 1 – 0 de nou-promovata Crişul Sântandrei, la capătul unui meci ce a însemnat pentru zălăuani o ultimă verificare înaintea duelului cu Oţelul Galaţi, de marţi, din Cupa României. Partida nu a fost una… Citeste mai mult […]

Leave a Comment