Cei mai buni sportivi de la LPS „Avram Iancu” Zalău au fost premiaţi la „Târgul de Crăciun”

Conducerea Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău i-a premiat joi dimineaţa, în cadrul ediţiei din acest an a „Târgului de Crăciun”, pe cei mai buni sportivi din cadrul acestei instituţii.
Sportiva anului la LPS „Avram Iancu” Zalău a fost desemnată atleta Sharkany Rachel, sportivă pregătită de Lucian Bîrlogeanu, care a obţinut medalia de bronz în acest an la Campionatul Naţional rezervat juniorilor I atât în proba de 100 de metri, cât şi în cursa de 200 de metri plat. Poziţia secundă i-a revenit sportivului pregătit de Teodor Bidian, Claudiu Meleg, medaliat cu argint la Campionatul Naţional Şcolar, în proba de 5.000 de metri, urmat pe podium de Adrian Suciu, elevul pregătit de Lucian Bîrlogeanu obţinând locul opt la Campionatul Naţional de Cros.
Pe locul patru s-a clasat Vlad Băican, atletul antrenat de Mirel Seişanu ocupând locul 12 în proba de 800 de metri, la Campionatul Naţional Şcolar, iar locul cinci a fost ocupat de echipa de cros (juniori I), alcătuită din Claudiu Meleg, Cătălin Marian, Florin Meleg, Raul Berbenţi, Adrian Iancău şi George Ladany.
Cei mai buni sportivi au fost premiaţi cu diplome şi cupe de conducerea liceului, dar au primit şi premii în bani din partea fostului profesor al LPS “Avram Iancu” Zalău, Vasile Simişnean, stabilit în Atlanta. Acesta i-a acordat şi un echipament complet de atletism sportivei de pe primul loc, Sharkany Rachel.

foto: Robert Nichilciuc

Leave a Comment