Cea mai clară victorie a sezonului pentru Volei Club Zalău

Seria jocurilor pe teren propriu din prima parte a campionatului s-a încheiat sâmbătă pentru Volei Club Zalău, formaţie ce evoluează în Seria Vest a Diviziei A2. Formaţia condusă de Gabriel Terheş a întâlnit CS ProVolei Arad, echipă situată pe penultimul loc. Formaţia zălăuană a obţinut cea mai clară victorie a sezonului, impunându-se cu 3 – 0 în faţa voleibaliştilor arădeni, toate cele trei seturi fiind câştigate la diferenţă mare de scor.
Încă din startul partidei, arădenii pregătiţi de sălăjeanul Marius Mascovits nu au reuşit să le pună mari probleme voleibaliştilor sălăjeni, care au intrat cu 8 – 5 la prima întrerupere tehnică, iar la a doua au condus cu 16 – 8. Diferenţa de la final a fost de zece puncte, 25 – 15, graţie unui joc bun făcut pe centru, în special de Claudiu Iov.
În parţialul secund s-a înregistrat cea mai mare diferenţă de scor, 25 – 10, după 8 – 2 şi 16 – 7 la cele două întreruperi tehnice.
O diferenţă asemănătoare s-a înregistrat şi în actul trei, 25 – 15, după ce diferenţa a fost una liniştitoare încă de la prima întrerupere tehnică, când scorul era 8 – 2.
„În primul rând, vreau să-i felicit pe băieţi pentru modul în care au abordat acest joc. Într-adevăr, este cea mai clară victorie a sezonului şi mă bucur că a fost obţinută pe teren propriu. Rămân în continuare şanse matematice la îndeplinirea obiectivul pe care ni l-am stabilit, o clasare între primele patru locuri. Dacă nu vom câştiga la Timişoara, vom termina pe locul cinci şi vom juca cu cei de la Dej pentru accederea între primele patru echipe din serie”, a precizat Gabriel Terheş.
După victoria de sâmbătă, zălăuanii au rămas pe poziţia a cincea, la trei puncte în spatele Centrului Naţional de Excelenţă LAPI Dej. În etapa viitoare, programată în 18 februarie, Volei Club Zalău va evolua pe terenul Universităţii de Vest Timişoara.
Volei Club Zalău: Cristian Zaha, Ovidiu Teuşan, Gabriel Terheş, Tudor Lazăr, Mihai Bujor, Ciprian Pop, Adrian Gogotă, Marius Ilieş, Claudiu Iov, Flaviu Bălean şi Ciprian Buta – libero.

Leave a Comment