Câştigătoarea Ligii a IV-a Sălaj se va duela cu reprezentanta judeţului Satu Mare la barajul de promovare în Liga a III-a

Tragerea la sorţi pentru jocurile de baraj privind promovarea în Liga a III-a de fotbal s-a desfăşurat joi, la Casa Fotbalului din Bucureşti, la aceste partide de baraj urmând a participa cele 42 de campioane judeţene.

Jocurile se vor desfăşura în sistem tur-retur, urmând a promova în Liga a III-a 21 de echipe. Primul joc este programat în 17 iunie, de la ora 18:00, iar al doilea, o săptămână mai târziu, de la ora 17:30. Sălajul a fost repartizată în Regiunea 2, alături de judeţele Satu Mare, Bihor, Maramureş, Cluj şi Bistriţa-Năsăud. În celelalte două dueluri se vor întâlni Bihor – Cluj şi Maramureş – Bistriţa-Năsăud. Judeţele au fost împărţite în 7 regiuni, fiind programate câte trei dueluri în fiecare regiune.

Lider în Liga a IV-a Sălaj este Luceafărul Bălan, cu 34 de puncte, urmată de Ardealul Crişeni, cu 29 de puncte şi CS Barcău Nuşfalău, cu 28 de puncte. Campioana ediţiei trecute, SCO Jibou, ocupă doar locul patru, cu 23 de puncte.

În judeţul Satu Mare, Liga a IV-a este împărţită în două serii, Elite A şi Elite B, Recolta Dorolţ şi Unirea Tăşnad ocupând în acest moment primul loc în cele două serii.

 

 

One Thought to “Câştigătoarea Ligii a IV-a Sălaj se va duela cu reprezentanta judeţului Satu Mare la barajul de promovare în Liga a III-a”

  1. […] Tragerea la sorţi pentru jocurile de baraj privind promovarea în Liga a III-a de fotbal s-a desfăşurat joi, la Casa Fotbalului din Bucureşti, la aceste partide de baraj urmând a participa cele 42 de campioane judeţene. Jocurile se vor desfăşura în sistem tur-retur, urmând a promova în Liga a III-a 21 de echipe. Primul joc este programat în 17 iunie, de la ora 18:00, iar al doilea, o săptămână mai târziu, de la ora 17:30. Sălajul a fost repartizată în Regiunea 2, alături de judeţele Satu Mare, Bihor, Maramureş, Cluj… Citeste mai mult […]

Leave a Comment