Câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României se decide miercuri, pe „Gâlgău Arena”

Faza judeţeană a Cupei României se va încheia miercuri, 1 iunie, după disputarea unui singur meci, finala dintre Rapid Zimbor şi Rapid Jibou. Având în vedere restricţiile impuse din cauza pandemiei de Covid-19, Asociaţia Judeţeană de Fotbal nu a început competiţia anul trecut, aşa cum s-a întâmplat în ediţiile precedente, astfel că s-a ajuns la disputarea unui singur meci.

Rapid Jibou a câştigat faza judeţeană şi în 2021, după o victorie în finală în faţa celor de la Venus Giurtelec, însă partida de miercuri, de pe „Gâlgău Arena”, programată la ora 18:00, se anunţă una mult mai disputată decât cea de anul trecut.

Rapid Jibou vrea să-şi respecte blazonul şi să obţină primul trofeu din actualul sezon, în timp ce Zimborul va dori cu orice preţ să câştige Cupa României, mai ales că în campionat lucrurile sunt cât se poate de clare, echipa din Jibou devenind campioană judeţeană şi matematic. Formaţia din Zimbor dispune şi de câţiva jucători ce au evoluat în trecut în campionatul judeţean din Cluj, unii dintre ei activând chiar şi la nivelul Ligii a III-a.

Se anunţă un duel extrem de disputat pe „Gâlgău Arena”, dar unul în care sperăm să domine fair-play-ul şi şi spiritul de sportivitate.

 

2 Thoughts to “Câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României se decide miercuri, pe „Gâlgău Arena””

  1. […] Faza judeţeană a Cupei României se va încheia miercuri, 1 iunie, după disputarea unui singur meci, finala dintre Rapid Zimbor şi Rapid Jibou. Având în vedere restricţiile impuse din cauza pandemiei de Covid-19, Asociaţia Judeţeană de Fotbal nu a început competiţia anul trecut, aşa cum s-a întâmplat în ediţiile precedente, astfel că s-a ajuns la disputarea unui singur meci. Rapid Jibou a câştigat faza judeţeană şi în 2021, după o victorie în finală în faţa celor de la Venus Giurtelec, însă partida de miercuri,  » Mai multe detalii […]

  2. […] Faza judeţeană a Cupei României se va încheia miercuri, 1 iunie, după disputarea unui singur meci, finala dintre Rapid Zimbor şi Rapid Jibou. Având în vedere restricţiile impuse din cauza pandemiei de Covid-19, Asociaţia Judeţeană de Fotbal nu a început competiţia anul trecut, aşa cum s-a întâmplat în ediţiile precedente, astfel că s-a ajuns la disputarea unui singur meci. Rapid Jibou a câştigat faza judeţeană şi în 2021, după o victorie în finală în faţa celor de la Venus Giurtelec, însă partida de miercuri, de pe „Gâlgău Arena”, programată la… Citeste mai mult […]

Leave a Comment