Carmina Bădiţă se desparte de HC Zalău

După aproape trei ani în care a evoluat petru formaţia de la poalele Meseşului, handbalista Carmina Bădiţă a decis să plece din campionatul intern. În vârstă de 25 de ani, Bădiţă a evoluat în Liga Naţională pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea, SCM Universitatea Craiova şi HC Zalău, iar acum a hotărât să se stabilească în Franţa unde, foarte probabil, va continua să practice sportul pe semicerc. „Am reziliat contractul cu jucătoarea Carmina Bădiţă. Ea îşi doreşte să se stabilească în Franţa şi am fost de acord cu rezilierea contractului. În aceste condiţii, nu mai are niciun rost să o folosim la Cupa României”, ne-a declarat managerul formaţiei zălăuane, Gheorghe Tadici, care, în urmă cu trei ani o comparase cu Mia Rădoi.

Transferată în vara anului 2011 de la SCM Craiova, Carmina Bădiţă s-a integrat destul de repede în echipa zălăuană, devenind una dintre cele mai valoroase jucătoare din echipa pregătită de Tadici.
Foarte probabil, la Cupa României nu va evolua nici Loredana Pera, handbalistă aflată la final de contract cu clubul zălăuan.
Până la finalul sezonului, în lotul echipei zălăuane vor avea loc şi alte modificări. „Luni, va avea loc Adunarea Generală a clubului, în care vom stabili obiectivul pentru următorii doi ani, iar în perioada următoare vom stabili cine rămâne şi cine va pleca de la echipă. Cu siguranţă vor avea loc modificări în lotul echipei”, a mai afirmat Tadici.
Antrenorul formaţiei zălăuane ne-a dezvăluit că a ajuns deja la un acord cu două jucătoare pe care le va avea la dispoziţie începând din această vară, dar, deocamdată nu a făcut public numele acestora.

One Thought to “Carmina Bădiţă se desparte de HC Zalău”

  1. De stiut

    Dar de Pera cand scapam ? Daca a inceput curatenia de primavara sa o faca pana la capat ! Inca 4-5 pot sa plece ..

Leave a Comment