Căpitanul Volei Municipal, Leonardo Dal Bosco: „Vom avea o echipă mai bună decât în sezonul trecut”

Vicecampioana Volei Municipal Zalău dispune începând de joi dimineaţa şi de aportul căpitanului Leonardo Dal Bosco. După trei sezoane petrecute la formaţia de la poalele Meseşului, jucătorul din Ţara Cafelei a decis să evolueze şi în ediţia viitoare de campionat la echipa cu care a devenit dublu vicecampion naţional şi de două ştigător al Cupei României. Leo s-a întors miercuri din Brazilia, iar joi dimineaţa a participat la prima şedinţă de pregătire din această vară.
„Mă bucur să fiu din nou aici, la această echipă. Sunt foare încrezător înaintea noului sezon. Cred că vom avea un sezon reuşit, fiindcă echipa va fi mai bună decât în sezonul trecut”, a precizat brazilianul.
Căpitanul echipei zălăuane din sezonul trecut are cuvinte frumoase şi despre noul antrenor, bucureşteanul Marian Constantin, care l-a înlocuit pe bulgarul Stoyan Stoev, cel care a pregătit echipa în ultimele două sezoane.
„Am văzut că s-a schimbat antrenorul, nu cred că este un lucru rău. Cred că toate schimbările ce au avut loc în echipă sunt benefice. Am auzit multe lucruri bune despre noul antrenor şi sunt bucuros să îl avem alături de noi”, a mai precizat Leo.
În lotul formaţiei zălăuane se mai află în acest moment Filip Constantin, Mihai Tarţa, Cornel Miron, Vlad Ciuciureanu, Rareş Bălean, Paul Şomoi şi Adrian Gontariu, însă ultimul nu poate face pregătire din cauza unei accidentări. Ceilalţi jucători aflaţi sub contract cu Volei Municipal se află în această perioadă la echipele naţionale din ţările de unde provin.

Leave a Comment