Căpitanul Leonardo Dal Boasco a revenit în lotul campioanei Volei Municipal Zalău

După mai bine de două săptămâni de la începerea pregătirilor, în lotul campioanei Volei Municipal Zalău se regăseşte şi căpitanul Leonardo Dal Bosco. Voleibalistul Brazilian a efectuat vineri dimineaţa primul antrenament sub comanda tehnicienilor Marian Constantin şi Bogdan Nicolae. Motivul pentru care brazilianul a ajuns la Zalău după mai bine de două săptămâni de la începerea pregătirilor îl reprezintă faptul că soţia sa a născut în această vară, iar copilul trebuia trecut pe paşaportul tatălui ca voleibalistul să poată reveni în România împreună cu familia.
„Mă simt foarte bine aici. Cum am spus şi cu alte ocazii, în Zalău mă simt ca acasă şi sunt foarte bucuros să mă reîntorc. Este o motivaţie suplimentară pentru mine să ştiu că sunt dorit la o echipă unde evoluez de patru ani. Va fi un sezon foarte greu, echipele sunt foarte bune acum, mai bine pregătite decât în alţi ani, dar sunt convins că vom avea o evoluţie la fel de bună ca în anii precedenţi”, a declarat căpitanul campioanei României.
Săptămâna viitoare se va alătura echipei şi zălăuanul Rareş Bălean, aflat în această perioadă cu naţionala României la Jocurile Mondiale Universitare din Taipei.
Brazilianul Leonardo Dal Bosco a fost transferat la formaţia zălăuană în vara anului 2013, iar în cele patru sezoane a obţinut un titlu de campion al României, de trei ori a devenit vicecampion, câştigând cu formaţia zălăuană şi două Cupe ale României.

Leave a Comment