Candidat surpriză la conducerea AJF Sălaj

Schimbare radicală pe ultima sută de metri în lupta pentru funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj. Cu toate că până joi seara lucrurile păreau cât se poate de clare, majoritatea oamenilor din sistem afirmând că Ioan Onicaş va fi singurul candidat, vineri dimineaţa, la sediul AJF Sălaj şi-a făcut apariţia Daniel Sabou, managerul Clubului Viitorul Zalău. Acesta a venit să-şi depună candidatura tocmai de la Băile „1 Mai”, unde se află în cantonament până în duminică cu grupele de copii şi juniori.
„Cred că experienţa pe care am acumulat-o în cei 11 ani de când conduc clubul Viitorul mă va ajuta şi la conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Am decis să-mi depun candidatura, deoarece consider că pot îmbunătăţii situaţia actuală a fotbalului sălăjean. Îl repsect atât pe actualul preşedinte, Dan Cosnitn, cât şi pe Ioan Onicaş, cel care şi-a depus candidatura pentru alegerile din această lună, însă cred că fiecare are şansa lui într-o astfel de bătălie. Oricum, îmi doresc şi cred că alegerile de la finalul lunii vor fi pline de fair-play”, a declarat managerul clubului Viitorul.
Fost jucător în Divizia A la FC Oneşti între anii 1999 – 2001, perioadă în care a avut ca adversari jucători precum Lăcătuş, Belodedici, Rădoi, Chivu sau Mutu, Daniel Sabou a decis să-şi înfiinţeze, în urmă cu zece ani un club de copii şi juniori. CS Viitorul Zalău, un nume de perspectivă, unul care peste ani a avut rezultate notabile, cu care municipiul şi judeţul Sălaj au devenit cunoscute atât în ţară, cât şi în străinătate.

4 Thoughts to “Candidat surpriză la conducerea AJF Sălaj”

  1. mari

    Job part time –full time
    Cu incredere si seriozitate, dumneavoastră veți descoperi un proiect absolut nou la nivel planetar, un proiect care are capacitatea de a oferi o viata frumoasă multor români inteligenți și deschiși la nou.
    Dată fiind importanța excepțională a acestui proiect, dorim să folosim o metodă cu totul inedită și specială prin care să selectăm numai persoane extrem de serioase, dispuse să asimileze ceva nou și de viitor.
    Vă aștept cu drag să lucrăm împreună!
    Cei interesati trimiteti-mi texul INFO la adresa: toonlysmart@yahoo.com

  2. Anonim

    sa fim seriosi , nu se ridica la nivelul lui Onicas

  3. Anonim

    Ai dreptate.Calitătile unui manager nu se compară cu calitătile și profesionalismul unui fost paznic(Onicaș) la rezervele Petrom.

Leave a Comment