Foştii jucători de la „U” Mobitelco Cluj vor preda baschet copiilor de la BC2B Sports Zalău

Practicanţii şi iubitorii de baschet din Zalău cu vârste cuprine între 8 şi 15 ani vor avea posibilitatea să se pregătească timp de trei zile sub îndrumarea unor foşti baschetbalişti de performanţă, dar şi alţi oameni cunoscuţi în lumea sportului. Baschet Club 2B Sports Zalău organizează în perioada 23 – 25 iulie un campus de pregătire la Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai” Zalău, în incinta căruia se află un teren de sport multifuncţional. „Intenţia noastră este de a îi face pe copii să înţeleagă importanţa sportului, în general şi a baschetului, în special, iar acest lucru le va fi transmis de foşti baschetbalişti şi alţi oameni din lumea sportului pe care i-am invintat la acest eveniment. Copiii vor avea parte în fiecare zi de câte două antrenamente, dar şi de alte activităţi”, a afirmat managerul clubului BC2B Sports Zalău, Banto Rolland.
Copiii legitimaţi la BC2B Sports Zalău, dar şi ceilalţi care vor dori să participe la acest campus se vor pregăti sub comanda a doi foşti baschetbalişti de performanţă, Grunwald Andrei Gyorgy, campion al României şi fost jucător la „U” Mobitelco Cluj şi CSU Sibiu şi Szilagyi Zoltan Arpad, fost component al echipei „U” Mobitelco Cluj.
Printre invitaţi se numără şi psihologul Marius Crăciun, lector universitar doctor la catedra de psihologie a Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca, care a lansat cartea intitulată „Psihologia sportului”.
Managerul Banto Rolland intenţionează să invite şi foşti sportivi de performanţă din Zalău, printre aceştia numărându-se Ana Maria Şomoi, fostă handbalistă şi Marcel Doru Ţârle, fost aruncător de disc.
Evenimentul se va încheia cu un campionat de streerball organizat cu ocazia Zilelor municipiului Zalău, care va avea loc tot pe terenul de baschet din incinta Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai”.

Leave a Comment