Campioana Sălajului ratează semifinalele fazei judeţene din Cupa Românie

Luceafărul Bălan, CS Crasna, Rapid Jibou şi CS Barcău Nuşfalău sunt cele patru formaţii calificate în penultimul act al fazei judeţene din Cupa României la fotbal, programat miercuri, 13 mai. Lideul, Luceafărul Bălan, a trecut la „masa verde” de Olimpic Bocşa, care nu s-a prezentat la jocul de miercuri. CS Barcău Nuşfalău s-a impus la limită, 2 – 1 pe terenul echipei AS Chieşd, după ce la pauză a condus cu 2 – 0. Silviu Peter (30) şi Cătălin Anghel (38) au înscris pentru oaspeţi, iar gazdele au redus din handicap în minutul 85, prin Marius Argylean. Tot 2 – 1 a fost scorul final şi în partida dintre Rapid Jibou şi Benfica Ileanda. Scorul a fost deschis în minutul 58, prin autogolul lui Adrian Petrişor, iar Ileanda a egalat în minutul 77, prin Mihai Stână. Golul victoriei jibouanilor a fost înscris în minutul 87, prin Doru Rus.
Supriza sferturilor de finală a produs-o CS Crasna, care a dispus la loviturile de pedeapsă de campioana ediţiei trecute, Sportul Şimleu. Scorul a fost „alb” atât după cele 90 de minute, cât şi după cele două reprize de prelungiri, iar la penalty-uri, echipa din Crasna s-a impus cu 4 – 3.
Tragerea la sorţi a semifinalelor este programată luni, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj. Luceafărul Bălan şi Rapid Jibou se vor afla în aceeaşi urnă, astfel că există şanse reale să vedem o finală judeţeană între două formaţii de pe malul Someşului.

One Thought to “Campioana Sălajului ratează semifinalele fazei judeţene din Cupa Românie”

  1. […] Luceafărul Bălan, CS Crasna, Rapid Jibou şi CS Barcău Nuşfalău sunt cele patru formaţii calificate în penultimul act al fazei judeţene din Cupa României la fotbal, programat miercuri, 13 mai. Lideul, Luceafărul Bălan, a trecut la “masa verde” de Olimpic Bocşa, care nu s-a prezentat la jocul de miercuri. CS Barcău Nuşfalău s-a impus la limită, 2 – 1 pe terenul echipei AS Chieşd, după ce la pauză a condus cu 2 – 0. Silviu Peter (30) şi Cătălin Anghel (38) au înscris pentru oaspeţi, iar gazdele au redus din handicap în minutul 85, prin Marius Argylean. Tot 2 – …read more […]

Leave a Comment