Campioana Sălajului la fotbal se decide duminică

Rapid Jibou continuă să aibă un avans de două puncte faţă de CS Barcău Nuşfalău, înaintea meciului direct dintre cele două echipe, care va fi şi ultimul al sezonului.

Atât formaţia de pe malul Someşului, cât şi echipa de pe malul Barcăului au câştigat duelurile din penultima etapă a play-off-ului, disputate miercuri după-amiază.
La Baza Sportivă „Viitorul” din Hereclean, Rapid Jibou s-a impus cu scorul de 2 – 1 în faţa celor de la AS Chieşd, după ce la pauză a condus cu scorul de 1 – 0. Adrian Fărcaş a fost cel care a deschis scorul, în minutul 23, reluând balonul în plasă din şase metri, de lângă un fundaş advers, după o centrare venită de pe partea dreaptă. Tot el a reuşit să ducă scorul la 2 – 0, în minutul 65, iar Chieşdul a redus din diferenţă în minutul 90+1, prin Andrei Lăcătuş.
„Avem prima şansă la câştigarea campionatului, fiindcă în meciul de duminică, pentru noi ar fi bun şi un rezultat de egalitate. Nu avem niciun jucător suspendat sau accidentat, iar băieţii au moralul ridicat înaintea partidei de duminică. În opinia mea, avem echipă mai bună decât Nuşfalăul şi cred că merităm să mergem la baraj”, a declarat atacantul Jiboului, Adrian Fărcaş, care este şi directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj.
Partida dintre CS Barcău Nuşfalău şi Benfica Ileanda s-a jucat pe terenul din Crasna, echipa pregătită de Adrian Damian câştigând cu scorul de 3 – 1, după ce la pauză a condus cu 2 – 0. Lakatos Karoly a deschis scorul, în minutul 23, din lovitură de pedeapsă, iar Adrian Dregan a stabilit scorul primei părţi, înscriind în minutul 41. Ionuţ Mureşan a redus din handicap după zece minute de la reluare, dar Nuşfalăul a mai punctat o dată până la final, în minutul 90, prin Andrei Chiş.
„Chiar dacă Jiboul este la două puncte în faţa noastră, cred că şansele la câştigarea locului întâi sunt egale. Sigur că lor le-ar fi bun şi un rezultat de egalitate, însă noi suntem conştienţi că aveam doar varianta victoriei chiar şi la egalitate de puncte. Sper ca băieţii să se mobilizeze cât mai bine şi să câştige meciul, pentru a termina frumos un sezon în care am muncit mult. Având în vedere miza jocului, nu cred că va fi un rezultat de egalitate”, consideră antrenorul Nuşfalăului, Adrian Damian.
Meciul direct dintre CS Barcău Nuşfalău şi Rapid Jibou, care va decide, în urma căruia se va decide şi campioana judeţului Sălaj, este programat duminică, de la ora 17:30, pe Stadionul Municipal din Zalău.

 

Leave a Comment