Campioana României, învinsă pe teren propriu după mai bine de un sezon

Volei Municipal Zalău a suferit sâmbătă seara primul eşec pe teren propriu într-un meci oficial după mai bine de un sezon. Ultima înfrângere înregistrată de echipa zălăuană în propriul fief a avut loc în 26 aprilie 2016, când Universitatea Craiova a devenit campioana României chiar pe terenul Zalăului.
Formaţia pregătită de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae a pierdut sâmbătă seara cu scorul de 1 – 3 în faţa echipei Tricolorul Ploieşti, una dintre pretendentele la titlul de campioană a României.
Oaspeţii au început foarte bine jocul, au avut un serviciu mai bun decât al Zalăului, dar au răspuns foarte bine şi cu blocajul. Campionii au greşit destul de mult pe faza de atac, iar ploieştenii s-au desprins la zece puncte până la finalul primului set, după ce au avut 8 – 5 şi 16 – 10 la cele două întreruperi tehnice.
Volei Municipal a dat semne de revenire în actul secund şi chiar a reuşit să şi-l adjudece cu 25 – 21, dar a fost singurul set câştigat de gazde.
Universalul Lică şi secundul Olteanu au fost „vioara întâi” la oaspeţi în seturile trei şi patru, câştigate de Tricolorul cu 25 – 20 şi 25 – 21.
„Îmi pare foarte rău pentru acest rezultat, pentru că ne doream mai mult de la acest joc. Ne-a învins o echipă mai bună decât noi şi trebuie să recunoaştem acest lucru. Acesta este sportul şi de aceea este frumos. Îi felicit pe cei de la Ploieşti pentru victorie, iar noi spre să trecem cât mai repede peste acest eşec şi să ne pregătim pentru returul cu Benfica Lisabona”, a declarat antrenorul Marian Constantin.

„Ne-am dorit o victorie de trei puncte la Zalău şi mă bucur că am reuşit acest lucru. Eu cred că am dominat la toate capitolele, iar victoria noastră este una meritată. Ambele echipe veneam după o înfrângere în cupele europene şi ne doream să ştergem acel eşec, iar nouă ne-a ieşit acest lucru. Nu este uşor să câştigi la Zalău, publicul este mereu alături de această echipă şi nu ştiu câte echipe vor mai câştiga aici în acest sezon”, a declarat universalul Craiovei, Laurenţiu Lică.
După zece etape, echipa zălăuană se află pe locul patru, cu 20 de puncte acumulate. În etapa viitoare, programată sâmbătă, 2 decembrie, Volei Municipal va primi vizita echipei Dinamo Bucureşti.
Zalăul va susţine miercuri şi manşa retur din prima fază a Cupei Challenge, urmând să întâlnească pe teren propriu Benfica Lisabona. În tur, portughezii s-au impus cu 3 – 1.
Volei Municipal Zalău: Dobromir Dimitrov (4), Pawel Adamajtis (16), Mihai Gheorghiţă (12), Răzvan Mihalcea (8), Rareş Bălean (18), Leonardo Dal Bosco (5) şi Adrian Feher – libero. Antrenori: Marian Constantin (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)
Tricolorul Ploieşti: Cristian Bartha (5), Laurenţiu Lică (13), Nikita Stulenkov (3), Julian Bisette (11), Aleksandar Milivojevic (12), Bogdan Olteanu (15) şi Phillip Kroiss – libero. Au mai evoluat: Gijs Jorna (1), Pavel Dushkov (6), Alexandar Kullo şi Angulo Carrasco. Antrenori: Sergiu Stancu (principal) şi Mădălin Marinescu (secund)

8 Thoughts to “Campioana României, învinsă pe teren propriu după mai bine de un sezon”

  1. Anonim

    Chiar asa. La atac a fost problema.

  2. Lucsa

    Vai de capul vostru sunteti praf neantrenati si figuranti …Bosnia…

  3. Anonim

    Urmează benfica miercuri vai de voleiul din Zalău rușine campionatul e gata nu mai pupa ei campionat anul asta

  4. Anonim

    Si ce daca termina pe 2-6?Zalaul nu merita nici atat.Mergeti si vizionati volei la Curtea de Conturi si ANAF. Ei vor sa se remarce in Romania distrugand totul in Salaj…

  5. Anonim

    Pretentii de la toti felul de novici, care habar nu au cu ce se mananca performanta, sau fara sa fi pus mana in viata lor pe o minge de volei, Care nici bilet de intrare nu „servesc”, sa ajute echipa. Doar cu clantanitul din tribuna si mari”sfatuitori” si ” critici” de tot ,rahatul , gen inapoiati mental..Hai la munca , pierde vara” de ocazie ..

  6. Anonim

    Multi agarici, straini de performanta si cunostiinte de volei pe langa echipa de volei.

  7. Anonim

    o sa strice psd-ul si echipa asta atita timp cit se afla la conducera echipei

  8. goanga

    si ce daca termina pe 2-6 ????rusine ,cu buget de 34 miliarde sa te gandesti la locul 6 ????asta i managementul la echipa .
    si apoi legat de anaf si c c nu intelegem la ce va referiti ???

Leave a Comment