Campioana Remat şi-a stabilit orele la care va susţine meciurile din Champions League

Toate cele trei jocuri de pe teren propriu sunt programate la ora 19

Dacă în sezonul trecut, campioana României la volei masculin, Remat Zalău, a fost nevoită să susţină meciurile de acasă, din Champions League, în Sala Polivalentă din Baia Mare, din cauză că Sala Sporturilor din Zalău a intrat într-un lung proces de reabilitare, iubitorii voleiului din Sălaj nu vor mai fi nevoiţi să se deplasaze, în noul sezon, într-un alt judeţ.

Chiar dacă la un moment dat proiectul de reabilitare a Sălii Sporturilor din Zalău a fost modificat, fiind amânat astfel şi termenul de finalizare al lucrărior, acesta fiind 28 septembrie.

Liga Campionilor va debuta însă în 23 octombrie, astfel că formaţia zălăuană va putea susţine în Sala Sporturilor din Zalău meciurile din Champion Leaque. Conducerea clubului a stabilit zilele trecute orele de disputare a celor trei partide de pe teren propriu, prima urmând să aibă loc marţi, 23 octombrie, de la ora

19, Remat Zalău urmând să primească vizita italienilor de la Bre Banca Lannutti Cuneo. Vor urma două dueluri în deplasare, cu polonezii de la Asseco Resovia Rzeszov, fosta echipă a zălăuanului Adrian Gontariu şi cu francezii de la Arago de Sete. Remat Zalău şi Arago de Sete se vor întâlni şi o săptămână mai târziu, în 21 noiembrie, de la ora 19, în Sala Sporturilor din Zalău. Ultimul meci pe teren propriu pentru formaţia zălăuană este programat în 4 decembrie, de la ora 19, cu Asseco Resovia Rzeszov. Campioana României va încheia jocurile din faza grupelor în Italia, în faţa formaţiei Bre Banca Lannutti Cuneo, programat în 12 decembrie.

Toate cele trei partide pe care Remat Zalău le va susţine pe teren propriu vor fi transmise în direct pe DigiSport.

Leave a Comment