Campioana încheie turul printr-o victorie în cinci seturi

Volei Municipal Zalău a avut nevoie de cinci seturi pentru a învinge sâmbătă seara, pe teren propriu, Dinamo Bucureşti, într-un meci contând din cadrul ultimei etape a turului. Venită după trei înfrângeri consecutive, dintre care două în cupele europene, echipa zălăuană spera să încheie prima parte a sezonului regulat printr-o victorie clară, mai ales că în toamnă, Volei Municipal a învins cu 3 – 0 Dinamo în cadrul unui turneu amical organizat la Zalău.
Jocul echipei zălăuane a lăsat de dorit în primul set, pierdut cu scorul de 22 – 25. Cele mai multe greşeli le-a făcut universalul Pawel Adamajtis, dar înlocuitorul său, Mihai Tarţa, nu putea fi utilizat, suferind o entorsă la picior înaintea returului cu Benfica Lisabona. Cu toate acestea, antrenorul Marian Constantin a făcut două mutări care aveau să dea roade până la finalul jocului. Adamajtis a fost oprit pe margine, iar zălăuanul Bălean a fost reprofilat din trăgător secund în universal. În sextetul cu care a început setul al doilea a intrat şi sârbul Filip Stoilovic, cel care i-a luat locul lui Bălean pe postul de secund.
Zălăuanii au restabilit egalitatea la seturi după ce s-au impus cu 25 – 20 în actul secund, dar jocul a început să se precipite, din nou, în parţialul trei, câştigat de dinamovişti cu 25 – 22. Campioana pierduse deja un punct, iar o nouă înfrângere ar fi compicat şi mai mult situaţia, astfel că jucătorii pregătiţi de Marian Constantin s-au mobilizat şi au câştigat următoarele două seturi, obţinând o victorie de două puncte.
Volei Municipal Zalău a încheiat turul sezonului regulat pe locul patru, iar în prima etapă a returului, programată sâmbătă, 6 decembrie, va evolua pe terenul formaţiei Ştiinţa Explorări Baia Mare.
Volei Municipal Zalău: Dobromir Dimitrov (1), Pawel Adamajtis (3), Răzvan Mihalcea (11), Vlad Cuciureanu (7), Leonardo Dal Bosco (12), Rareş Bălean (26) şi Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Filip Stoilovic (21) şi Cornel Miron. Antrenori: Marian Constantin (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)
Dinamo Bucureşti: Kaszap Tamas (1), Caio de Pra Provenzano (15), Bogdan Mureşan (5), Marius Şoloc (7), Raul Munoz (7), Milan Peric (19) şi Mihai Mărieş – libero. Antrenori: Daniel Rădulescu (principal) şi Ionuţ Harbuz (secund)

Alte articole

5 Thoughts to “Campioana încheie turul printr-o victorie în cinci seturi”

 1. Adi

  Care campioana fosta campioana poate locul 4 in cel mai fericit caz, până nu schimbă ceva la echipa nici o sansa (vreo 2-3 jucatori si antrenorii care sunt pusi acolo de niste oameni care nu au nici o treabă cu voleiul)

 2. Cosa Nostra

  Meciul a fost jalnic noroc ca nu a vrut Dinamo sa castige dacă continuăm așa o sa fim ciuca bătăii.

 3. Anonim

  Eu nu mai merg la sală după meciul din Bosnia.Cand se schimba presedintele si antrenorul mai vedem

 4. Spectator

  Ai dreptate asa am sa fac si eu.

 5. coco

  asta i solutia trebuie lasati sa joace pentru FAMIGLIA . noi stam acasa si facem altceva.

Leave a Comment