Campioana a făcut spectacol la Zalău

Sala Sporturilor a fost umplută până la refuz duminică după-amiaza, sălăjenii şi maramureşenii venind în număr mare să vadă duelul dintre HC Zalău şi campioana HCM Baia Mare. Aşa cum era de aşteptat, „multinaţionala” pregătită de slovenul Tone Tiselj a făcut spectacol la poalele Meseşului, câştigând cu scorul de 39 – 25 (22 – 11). Totuşi, cu mai multă atenţie pe faza de atac şi cu o concentrare mai mare la cele cinci aruncări de la şapte metri ratate, Zalăul lui Tadici putea obţine mai mult de la acest meci. Maramureşencele au avut-o în zi de graţie pe extrema dreaptă, Do Nascimento Alexandra, iar Paula Ungureanu a demonstrat şi la Zalău că este unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut handbalul feminin românesc în ultimii ani. La pauză i-a lăsat locul Claudiei Cetăţeanu, având şi aceasta câteva intervenţii salvatoare, chiar şi la aruncările de la şapte metri.
Echipa zălăuană a încercat să ţină cât mai aproape de formaţia campioană, dar egalitatea s-a menţinut doar în primele şapte minute, până la scorul de 3 – 3. Georgiana Ciuciulete şi Claudia Constantinescu au fost singurele care s-au remarcat din echipa zălăuană. HC Zalău a irosit multe ocazii în atac, a ratat chiar şi cinci aruncări de la şapte metri, iar echipa bămăreană a profitat din plin de acest lucru.
Vom reveni cu detalii.

Alte articole

3 Thoughts to “Campioana a făcut spectacol la Zalău”

  1. […] Sala Sporturilor a fost umplută până la refuz duminică după-amiaza, sălăjenii şi maramureşenii venind în număr mare să vadă duelul dintre HC Zalău şi campioana HCM Baia Mare. Aşa cum era de aşteptat, “multinaţionala” pregătită de slovenul Tone Tiselj a făcut spectacol la poalele Meseşului, câştigând cu scorul de 39 – 25 (22 – 11). Totuşi, cu mai multă atenţie pe faza de atac şi cu o concentrare mai mare la cele cinci aruncări de la şapte metri ratate, Zalăul lui Tadici putea obţine mai mult de la acest meci. Maramureşencele au avut-o în zi de graţie pe extrema dreaptă, …read more […]

  2. O multinationala din 4-5 tari cu 14jucatore de nationala,dar cele de la noi Pintea &comp. Parca sunt 70 de ani ,a sa se misca , are curul cat Casa Poporului…

  3. Pe langa ca treceau pe langa ele ,ca acceleratul prin halta Mirsid, sunt si chioare cand arunca la poarta de la 5-6-7 m,iar in poarta au stat doua maturi,iar a lor au inchis poarta?.. Cam asta le este valoarea de locurile 8-10,noroc cu antrenorul ca le impinge de la spate……ca retrogradau. !!!

Leave a Comment