Campioana a avut nevoie de cinci seturi pentru a se impune la Dej

La o săptămână după victoria categorică obţinută pe terenul „lanternei roşii”, Universitatea de Vest Timişoara, Volei Municipal Zalău a obţinut o nouă victorie, de această dată în cinci seturi, pe terenul Unirii Dej. Zalăul s-a impus cu 3 – 2 la capătul unui meci ce a durat două ore şi opt minute.
Campioana României s-a impus cu 25 – 19 în actul de debut, serviciul fiind unul dintre punctele cheie. Cinci aşi au reuşit zălăuani, câte două de secunzii Stoilovic şi Dal Bosco, iar unul de centrul Mihalcea.
Gazdele au început jocul cu câteva blocaje reuşite, conducând cu 5 – 3 şi 7 – 5. Zălăuanii au revenit şi au intrat cu 8 – 7 la prima întrerupere tehnică, iar la 12 – 9, antrenorul Dejului, Marius Dacălu, a solicitat pentru prima dată întreruperea jocului. Forma bună a campioanei a continuat, iar Volei Municipal s-a desprins la 17 – 10. Dejenii s-au apropiat la patru puncte, dar în final, Zalăul s-a desprins din nou, de această dată la opt puncte, 24 – 16. Gazdele au câştigat trei puncte consecutive, dar a patra minge a fost a zălăuaniloc, care s-au impus cu 25 – 19.
Setul al doilea a fost controlat apropae în totalitate de Unirea Dej. Gazdele au avut 8 – 5 la primul time-out tehnic, dar Zalăul a egalat la 13. S-a mers „cap la cap” până la puncul 16, după care, gazdele s-au desprins decisiv, câştigând cu 25 – 20.
Parţialul trei a fost echilibrat până spre final. Dejul a avut 8 – 7 şi 16 – 14 la cele două întreruperi tehnice, iar de la scorul de 17 – 17, Zalăul s-a desprins decisiv, câştigând cu 25 – 21.
Lucrurile s-au precipitat în tabăra zălăuană în setul patru, pe care l-au pierdut cu 16 – 25, gazdele având un avans liniştitor încă din prima parte.
Dejenii au fost cei care au punctat mai bine şi în debutul tie-break-ului, dar zălăuanii au revenit la timp şi au condus cu 8 – 7 la schimbul de terenuri. Partea a doua a fost una de „care pe care”. Unirea a revenit şi a condus cu 10 – 9, Volei Municipal a preluat din nou conducerea şi s-a desprins la 13 – 11, dar gazdele au restabilit egalitatea la 13. Următoarele două mingi au fost câştigate de campioana României, care s-a impus cu 15 – 13.
Volei Municipal Zalău a acumulat 33 de puncte după victoria de la Dej, menţinându-se pe poziţia a patra, iar marţi va întâlni pe teren propriu liderul la zi, Steaua Bucureşti.
Unirea Dej: Mihai Coasă (4), Silviu Şuşon (11), Dragoş Răileanu (3), Andrei Grigoraş (9), Andrei Mihalescu (1), Vasile Talpa (6) şi Vlad Kantor (libero). Au mai evoluat: Igor Didorciuc, Natan Savan, Timofei Chisleacov şi Eduard Catrina. Antrenori: Marius Dascălu (principal) şi Tiberiu Szilagyi (secund)
Volei Municipal Zalău: Dobromir Dimitrov (1), Rareş Bălean (6), Răzvan Mihalcea (3), Vlad Cuciureanu (1), Leonardo Dal Bosco (9), Filip Stoilovic (8) şi Pylyp Harmash (libero). A mai evoluat: Pawel Adamajtis. Antrenori: Marian Constantin (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

4 Thoughts to “Campioana a avut nevoie de cinci seturi pentru a se impune la Dej”

  1. Heniu

    “Se mentine pe poziția a treia”
    Voi nu știți care e clasamentul sau încercați sa mințiți lumea? Suntem pe locul 4 de ceva timp și încă rămânem aici și după acest meci.
    Aloooooo redacția…

    1. Anonim

      Da așa e sunt pe locul 4 nu pe 3 cum spun ei și după meciul cu Steaua București tot acolo vor fi și anul asta nu mai pupa ei campionat

  2. Anonim

    mancare e grea la stomoc, nu, baietii?????

  3. Cunoscator

    Eu spun ca terminam pe locul 5 si iesim din obiectiv?????????????? Acesta este obiectivul pentru cel mai mare buget din istorie. Rusine sa va fie. Pacat de Primar că il iau de prost.

Leave a Comment