Călin Puşcaş, propus ca director sportiv la FC Zalău

Odată cu rezultatele slabe înregistrate în ultima perioadă la FC Zalău, în special la nivel de copii şi juniori, se pare că la clubul zălăuan au început şi „mazilirile”. Ciudat este însă faptul că antrenorii care au avut cele mai slabe rezultate în acest sezon rămân în cadrul clubului, iar ceilalţi tehnicieni sunt înlăturaţi.

După Marius Paşca, antrenorul echipei de seniori, a cărui contract nu a fost prelungit, ar putea veni rândul directorului sportiv, Paul Georgescu, să fie pus „pe liber”.
Surse din anturajul clubului ne-au dezvăluit că sunt şanse foarte mari ca Paul Georgescu să fie înlocuit în zilele următoare cu fostul jucător al Armăturii Zalău, Călin Puşcaş.
Cum era de aşteptat, preşdintele Ioan Morar nu a dorit să confirme zvonurile apărute, spunând doar că „antrenorul îşi alege staff-ul tehnic, iar luni sau marţi vom şti cu exactitate cine va face parte din conducerea tehnică”.
Se pare că Puşcaş a fost propus pentru funcţia de director sportiv chiar de viitorul antrenor, Vasile Jula, cei doi având o relaţie foarte bună de prietenie.
Călin Puşcaş a început fotbalul la juniorii echipei Armătura Zalău, fiind într-o generaţie cu Cristian Oros, Claudiu Cornaci, Paul Barna, iar la vârsta de numai 17 ani a fost promovat la echipa de seniori. Pentru o perioadă scurtă de timp a evoluat şi în culorile echipei Olimpia Satu Mare, dar a revenit la gruparea de sub Meseş, jucând pentru Armătura atât în Divizia C, cât şi în Divizia B.
Ultimii ani ai carierei de fotbalist i-a pterecut în Italia, în ligile inferioare, după care a devenit team-manager la o şcoală de fotbal din Genova.
Revenit acasă, Călin Puşcaş părea decis la un moment dat să-şi înfiinţeze o şcoală de fotbal, însă, în cazul în care ar ajunge în conducerea clubului FC Zalău, ar renunţa probabil la proiect.

Leave a Comment