Calin Pop si-a definitivat lotul pentru cantonamentul de la Ocna Sugatag

Calin Pop si-a definitivat lotul pentru cantonamentul de la Ocna Sugatag

Tehnicianul zalauan va dispune de 25 de jucatori in stagiul de pregatire care va incepe maine

Dupa 14 zile de pregatire fizica pe plan local, FC Zalau va pleca miercuri intr-un stagiu de pregatire de zece zile la Ocna Sugatag. Desi la primul antrenament din acest an au fost prezenti 29 de jucatori, antrenorul Calin Pop va pleca in cantonament cu 25, cei ramasi pe dinafara fiind portarul Madaras Csaba (care a plecat in strainatate) si jucatorii de camp Silviu Crisan (care nu a ajuns la o intelegere cu persoanele din conducere), Rus (jucator venit in probe de la o echipa ce evolueaza in Liga a III-a din Ungaria) si Claudiu Cornaci (care, neajungand la o intelegere cu persoanele din conducere a plecat din nou in Liga a II-a din Ungaria).

La capitolul sosiri sunt cei patru salajeni de la Favorit Crasna: portarul Flaviu Dragos si jucatorii de camp Cristian Chis, Ionut Iacob si Ionut Mosincat. Au mai fost adusi: portarul Ovidiu Chereches, de la FC Botosani, sub forma de imprumut pana la vara, atacantul Andrei Balan, de la Vointa Livezile si fundasul Adrian Stef, din Liga a III-a ungara, ultimii doi semnand un contract valabil pe o perioada de doi ani si jumatate.

Nou venit este si juniorul Ionut Petrean, de la Viitorul Zalau. Este posibil ca pana la startul returului sa mai aducem unul sau doi jucatori din afara judetului. Oricum, pana in acest moment, atat eu, cat si secundul Cristi Oros credem ca lotul s-a imbunatatit fata de anul trecut, a afirmat antrenorul Calin Pop.

In cantonamentul de la Ocna Sugatag, FC Zalau va sustine si un meci de verificare, impotriva celor de la Sighetul Marmatiei, urmand ca returul sa aiba loc in 5 februarie, la Sighet. Zalauanii mai au programate inca patru amicale pana la inceperea returului, in 10 februarie, la Zalau, cu Unirea Dej, in 13 februarie, la Zalau, cu Victoria Carei, in 16 februarie, la Zalau, cu Gloria II Bistrita si in 19 februarie, la Dej, cu Unirea din localitate. Prima partida din retur este programata in data de 26 februarie, zalauanii urmand sa evolueze in deplasare, in fata echipei Gaz Metan II Medias, in fata careia a remizat, 2 – 2 in partida tur.

Lotul FC Zalau: portari – Claudiu Chis, Flaviu Dragos, Ovidiu Chereches; fundasi – Vlad Negrean, Radu Neicu, Vasile Jula, Cosmin Cosma, Gabriel Craciun, Maior Istvan, Adrian Stef, Razvan Nicorici, Cristian Mocean, Flaviu Barnutiu, Vegh Robert; mijlocasi – Ionut Podina, Mihai Bode, Paul Chis, Ionut Iacob, Ionut Mosincat, Ionut Petrean; atacanti – Cristian Chis, Gigi Gorga, Marian Ignat, Andrei Balan si Andrei Teglas. Antrenori: Calin Pop (principal), Cristi Oros (secund).

Victorie in primul amical

Victoria Carei – FC Zalau 1 – 2 (1 – 1)

Pentru FC Zalau au marcat: Vlad Negrean (min. 14) si Cristian Chis (min. 54)

FC Zalau repriza I: Chereches – Mocean, Stef (de la FC Baia Mare), Jula, Negrean, Rus (de la FC Baia Mare), Iacob, Craciun, Mosincat, Balan (de la Vointa Livezile) si Ignat.

FC Zalau repriza a II-a: Dragos – S. Crisan, Barnutiu, Negrean, Nicorici, Vegh, Podina, Petrean, Bode, Chis si Gorga. Antrenori: Calin Pop (principal), Cristi Oros (secund).

FC Zalau a sustinut vineri primul amical din aceasta iarna, la Carei, in compania formatiei locale Victoria.

Meciul s-a disputat pe un teren inghetat, cu denivelari, care a ingreunat foarte mult desfasurarea jocului pentru ambele echipe. Gruparea de la poalele Mesesului a deschis scorul dupa 14 minute de joc, prin fundasul Vlad Negrean, acesta inscriind direct dintr-o lovitura de colt. Zece minute mai tarziu, gazdele au restabilit egalitatea, 1 – 1, scor cu care s-a si incheiat prima parte a intalnirii. In partea secunda, zalauanii au inscris golul victoriei prin Chis, care a trimis cu capul in plasa o centrare venita de pe partea dreapta. A fost un teren foarte greu, insa baietii au avut un angajament bun. Unii au trebuit sa dovedeasca ca merita sa ramana in lot, iar altii ca pot face fata primului unsprezece, a declarat antrenorul Calin Pop.

Leave a Comment