Bulgarul Stoev, deranjat de comportamentul antrenorului de la Craiova

„M-a deranjat faptul că la fiecare fază a incitat jucătorii noştri convocaţi la echipa naţională”, a afirmat antrenorul echipei zălăuane

Meci disputat sâmbătă după-amiaza, între vicecampioanele ultimelor două ediţii ale Diviziei A1 la volei masculin, formaţia zălăuană impunându-se în cinci seturi pe terenul echipei SCM Universitatea Craiova. A fost un meci „maraton”, ambele echipe având avantaj la seturi în timpul partidei. Zălăuanii şi-au revenit, însă, exact la momentu potrivit şi au tranşat meciuş în favoarea lor, câştigând cu 3 – 2.
Bulgarul Stoyan Stoev s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilorsăi, dar l-a deranjat comportamentul pe care l-a avut antrenorul gazdelor, Dănuţ Pascu, cel care este şi selecţionerul echipei naţionale a României. „Un joc foarte important pentru noi, mai ales că SCM Universitatea Craiova este o echipă bună, care nu a pierdut primele două partide. Noi am încercat să câştigăm prin forţă această partidă, după cum s-a vazut şi în primul set, în care am evoluat excelent. În al doilea, nu am avut o evoluţie prea bună, iar în setul trei s-a accidentat Marin Lescov, dar sunt încântat de evoluţia lui Georgescu, care a avut forţa morală de a-l înlocui pe Marin. Şi Gheorghiţă a fost puţin afectat de anumite probleme de familie, dar şi-a revenit pentru seturile patru şi cinci şi am reuşit să câştigăm. M-a deranjat comportamentul antrenorului de la Craiova, care a contestat fiecare minge pentru a incita jucătorii noştri, mai ales cei de la echipa naţională, iar eu nu accept acest lucru pentru că este, totuşi, antrenorul echipei naţionale şi nu era necesar astfel de comportament pentru cei care joacă în echipa naţională”, consideră Stoyan Stoev.
Pentru Volei Municipal Zalău urmează vineri meciul de pe teren propriu cu CS Banatul Caransebeş, meciul fiind programat la ora 19:30.
În celelalte partide s-au înregistrat rezultatele: Dinamo – Steaua 3 – 0, Ştiinţa Explorări Baia Mare – Unirea Dej 3 – 2, Phoenix Şimleu Silvaniei – VCM LPS Piatra Neamţ 0 – 3, CSM Bucureşti – Tomis Constanţa 1 – 3, Arcada Galaţi – CS Banatul Caransebeş 2 – 3.

Leave a Comment