Bulgăr, în fruntea celor mai buni sportivi de la CSS Zalău

Secţia de lupte libere de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău este într-un vizibil progres, iar acest lucru se observă prin rezultatele obţinute de sportivii actestei secţii. Vasile Moldovan a fost luptătorul nominalizat în 2018 ca fiind cel mai bun sportiv de la CSS Zalău, iar în acest an, tot de la lupte libere, Andreea Bulgăr a fost desemnată sportiva anului la CSS Zalău, aceasta fiind pregătită de Gheorghe Panc. Bulgăr a obţinut două locuri trei în acest an la „Naţionalele” Şcolare şi la Cupa României pentru juniori II, dar şi locul doi la Cupa României pentru juniori I.
În topul celor mai buni sportivi ai CSS Zalău au mai fost inclusă echipa de juniori I – lupte libere, medaliată cu bronz la Campionatul Naţional, luptătorii Emanuel Oros, Casiana Tişe, Cristian Cobe, George Prodan, Csaki Briana, Sebastian Ghiran, Sorin Ardelean şi David Ugruţan.
Victoratos Theodor şi Cristian Pop, ambii de la secţia de volei, au fost incluşi în top pentru locul şase câştigat la Campionatul Naţional de volei pe plajă pentru cadeţi.
Atleţii Răzvan Sabo, Csiki Maria, echipa de minivolei, handbalistele Andrada Groza şi Natalia Iepan, dar şi fotbalistul Stelian Unguruşan completează clasamentul celor mai buni sportivi de la CSS Zalău.
Festivitatea de premiere este programată miercuri, la ora 17:30, la Restaurant Tunyogi.

Leave a Comment