Brigadă din Grecia la partida dintre HC Zalău şi Borussia Dortmund

Handbal Club Zalău începe sâmbătă o nouă aventură în cupele europene. Echipa condusă de Gheorghe Tadici va evolua în faza a doua preliminară a Cupei EHF – a doua cea mai importantă competiţie europeană intercluburi – urmând să întâlnească formaţia germană, Borussia Dortmund.
Partida va fi oficiată de o brigată din Grecia, alcătuită din surorile Christidi Ioanna şi Popamattheou Ioanna, iar observator din partea Federaţiei Europene de Handbal a fost delegat turcul Dilmen Ayberk.
„Din respect pentru iubitorii handbalului sălăjean, conducerea clubului a hotărât ca preţul unui tichet cu loc pentru acest meci să fie de 10 lei. Considerăm un preţ modic în comparaţie cu alte arene din România unde se dispută partide asemănătoare şi preţul este chiar şi de cinci ori mai mare”, este mesajul managerului Gheorghe Tadici.
Biletele se vor pune în vânzare vineri, între orele 15 şi 17, la casieria Sălii Sporturilor şi sâmbătă de la ora 15. Există, în continuare, abonamente cu loc pentru tot sezonul competiţional, la preţul de 100 şi 120 de lei.
Partida tur din cadrul turului doi preliminar al Cupei EHF, dintre HC Zalău şi Borussia Dortmund este programată sâmbătă, la ora 17, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.

Alte articole

One Thought to “Brigadă din Grecia la partida dintre HC Zalău şi Borussia Dortmund”

  1. Anonim

    Ce nume oltenești au cele două arbitre… (surori).

Leave a Comment