Brazilianul Leonardo Dall Bosco rămâne la Volei Municipal Zalău

Transferat la formaţia zălăuană în vara anului trecut, brazilianul Leonardo Dall Bosco se va regăsi în lotul echipei pregătite de Aurel Vlaicu şi în sezonul viitor, după ce voleibalistul din Ţara Cafelei a ajuns zilele trecute la o nouă înţelegere cu oficialii clubului Volei Municipal Zalău. „Am ajuns la o înţelegere cu Leonardo Dall Bosco după ce a revenit din concediu şi am stabilit de comun acord să continuăm colaborarea pe care am avut-o timp de un sezon. Urmează să semnăm contractul, însă, din moment ce şi-a dat acceptul, lucrurile sunt cât se poate de clare”, ne-a declarat Doru Ţârle, directorul executiv al Volei Municipal Zalău.

Leonardo Dall Bosco evoluează pe postul de secund, iar în sezonul trecut a avut un aport important la câştigarea titlului de vicecampioană a României de către Volei Municipal Zalău. Înainte de a ajunge la formaţia de la poalele Meseşului, voleibalistul brazilian a evoluat la Super Imperatriz Volei, echipă clasată pe locul zece în campionatul Braziliei.
Dall Bosco este al doilea voleibalist cu care oficialii zălăuani au reuşit să ajungă la o înţelegere în această vară, primul fiind centrul Mihai Gheorghiţă, care a evoluat la Volei Municipal şi în ultimele două sezoane.
Pe lângă cei doi, conducerea clubului se mai poate baza în acest moment pe libero-ul Adrian Feher, secundul Marian Bala, centrul Răzvan Mihalcea, coordonatorul Andrei Georgescu şi universalul Gabriel Cherbeleaţă.

 

One Thought to “Brazilianul Leonardo Dall Bosco rămâne la Volei Municipal Zalău”

  1. Criss

    Cam slab ne miscam pe piata transferurilor. Sunt sigur ca unii vor sari imediat, au tot interesul la banii pe care-i iau. Nagy nu mai e bun pentru VM Zalau? Ca totusi s-a identificat cu echipa in ultimii ani? Sau va e incomod pentru ca are valoare si-si permite sa vorbeasca? De asemenea, asteptam ceva vesti despre un ridicator, poate un secund si un principal. Succes!

Leave a Comment