Boxul zălăuan, trei medalii la Campionatul Naţional de la Brăila

Federaţia Română de Box şi Clubul Sportiv Municipal Brăila au organizat ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Box rezervat seniorilor, eveniment la care au participat cei mai buni pugilişti din România.
Zalăul a avut trei reprezentanţi, doi pugilişti de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, Paul Magdaş şi David Chiş, pregătiţi de Adrian Popuţea şi unul de la Sport Club Municipal Zalău, David Anton, pregătit de Virgil Meleg.
Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Paul Magdaş, care a boxat în cadrul categoriei plus 92 de kilograme, obţinând medalia de argint şi devenind astfel vicecampion naţional. David Chiş a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului, obţinând medalia de bronz la categoria 63,5 kilograme.
David Anton a obţinut şi el medalia de bronz, calificându-se în semifinale după un meci foarte bun făcut în faţa lui Mirel Drăgan. În semifinale, sălăjeanul a fost oprit de campionul naţional, Florin Şerban de la CS Mioveni.

One Thought to “Boxul zălăuan, trei medalii la Campionatul Naţional de la Brăila”

  1. […] Federaţia Română de Box şi Clubul Sportiv Municipal Brăila au organizat ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Box rezervat seniorilor, eveniment la care au participat cei mai buni pugilişti din România. Zalăul a avut trei reprezentanţi, doi pugilişti de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, Paul Magdaş şi David Chiş, pregătiţi de Adrian Popuţea şi unul de la Sport Club Municipal Zalău, David Anton, pregătit de Virgil Meleg. Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Paul Magdaş, care a boxat în cadrul categoriei plus 92 de kilograme, obţinând… Citeste mai mult […]

Leave a Comment