Bogdan Nicolae, de la Volei Municipal, la HC Zalău

Fost coleg cu George Tadici (fiul cel mare al antrenorului Gheorghe Tadici) în echipa de volei a Clubului Sportiv Şcolar Zalău, Bogdan Nicolae va avea onoarea, începând din această vară, să lucreze chiar cu reputatul tehnician. Fostul antrenor secund al echipei Volei Municipal Zalău, formaţie suspendată din campionatul Diviziei A1 din cauza datoriilor către Federaţia Română de Volei, a devenit preparator fizic la Handbal Club Zalău.

„Mă bucur că am primit această ofertă de coleborare din partea domnului profesor Gheorghe Tadici, un nume foarte mare în sportul românesc, nu doar în handbal”, ne-a declarat Bogdan Nicolae.

Fostul secund al echipei Volei Municipal, cu care a devenit şi campion al României, a colaborat şi în anii anteriori pe partea de pregătire fizică cu echipa de handbal, dar discuţiile pentru preluarea unui post în staff-ul tehnic au avut loc săptămâna trecută.

„Am colaborat cu Bogdan Nicolae şi în anii anteriori, iar săptămâna trecută am luat decizia de a-l coopta în staff-ul tehnic. Mă bucur că s-a eliberat de obligaţii la echipa de volei şi am putut să-l cooptăm în clubul nostru, fiindcă este criză mare de preparatori fizici buni în România. Îl cunosc bine atât pe el, cât şi pe ceilalţi membri ai familiei şi este un băiat cu caracter, care a muncit bine şi la băieţi. Sper să fie un plus pentru echipă şi pentru randamentul fetelor”, a afirmat Gheorghe Tadici.

Bogdan Nicolae a  absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai”, având specializare disciplina volei.

În perioada cât a fost antrenor secund la Volei Municipal Zalău, Nicolae a participat la mai multe cursuri de perfecţionare pentru pregătirea fizică a sportivilor, iar unul dintre ele s-a desfăşurat chiar în Italia.

8 Thoughts to “Bogdan Nicolae, de la Volei Municipal, la HC Zalău”

 1. Voleibalist activ

  Felicitari dle Tadici,aveti simt bun al orientari spre oameni de calitate ! O mare sansa pentru Bogdan, de a intra in lumea buna, a preparatorilor,find convins ca dl Tadici il a ajuta sa se dezvolte la cel mai inalt nivel ,cu relatiile si cunostiintele dansului . Mult succes ! Felicitari Bogdy !

 2. Anonim

  Bogdane să știi ca vara nu-i ca iarna, handbalul nu-i ca voleiul, HCZ nu face blaturi precum vcz

 3. ioan delu

  Inca o sinecura pentru copilul lui mama si tata.

 4. Zalau

  Invidia este mare! Felicitari Bogdan! Mergi inainte lumea este rea!

  1. Anonim

   VEZI REACTIA GALERIEI!

 5. Dan

  Bogdane ! Tu observa doar reactia lui Tadici,care a ajutat multi antrenori tineri sa se afirme gen Pera,Burcea …etc care azi antreneaza echipa campioana si nationala Romaniei. Nu baga in seama toti limbrici fara ocupatie, de meserie „pierde vara” .. Langa Tadici o sa inveti meseria de preparator la cele mai pretentioase repere . El a pregatit fizic echipa zeci de ani ,a dominat echipe cu pretentii dpdv fizic, cu aceeasi formula timp de 60 de minute, cand ele scimbau la10-12 min ca se sufocau. Nu baga in seama toti jegosi ! SUCCES BOGDAN !!! Vei avea sigur !!!

 6. Politie

  Ultrasii de aia nu-l plac ca stie domnul Nicolae prea multe ha ha ha!Aviz amatorilor!

 7. Roxana

  Corect 21,49 . Bogdane ai un viitor ,in sfarsit promitator ! Tine aproape de cine trebuie, ai ce invata ,si osa ai rezultate in viitor ! Nu baga in seama toti neaveniti , fara capatai ! SUCCES !!

Leave a Comment