Bode şi Trip, singurele achiziţii făcute de FC Zalău

După două săptămâni de pregătire pe plan local, în care a susţinut şi patru jocuri de verificare, FC Zalău a plecat luni dimineaţa într-un stagiu de pregătire de şase zile, în Staţiunea Borsec. Lotul pregătit de Marius Paşca şi Cristian Oros, care a făcut deplasarea la Borsec, este alcătuit din 18 jucători. Faţă de lotul care a evoluat în sezonul trecut, există doar două nume noi: Mihai Bode şi Mădălin Trip, ambii de la Bihorul Beiuş. Mijlocaşul Mihai Bode a ales să revină acasă pentru a ajuta echipa zălăuană în lupta pentru promovarea în Liga a III-a, la o înţelegere cu oficialii zălăuani ajungând şi Mădălin Trip, coleg în sezonul trecut cu zălăuanul Bode, care evoluează atât pe postul de fundaş, cât şi pe cel de mijlocaş.
În probe au mai fost aduşi în cele două săptămâni Ovidiu Cherciu, Paul Gabriel, Mihai Pop, Mădălin Mureşan, dar şi sălăjeanul Cătălin Anghel, de la CS Barcău Nuşfalău. Din diverse motive, nicinul dintre ei nu au ajuns la o înţelegere cu clubul zălăuan, însă până la finalul perioadei de pregătire, conducerea formaţiei zălăuane intenţionează să transfere alţi trei, chiar patru jucători.
Până la plecarea în cantonamentul de la Borsec, FC Zalău a susţinut patru jocuri de verificare: 7 – 2 cu CS Barcău Nuşfalău, 13 – 1 cu Rapid Jibou, 2 – 0 cu Olimpia Satu Mare şi 2 – 4 cu FCM Turda.
FC Zalău: portari – Chiş, Gudea; jucători de câmp – Jula, Maior, Cornaci, Surducan, Negrean, Lung, Sabou, Bode, Ionaşcu, Stanciu, Cherecheş, Balint, Trip, Teglaş, Gorga, Ţiriac. Antrenori: Marius Paşca (principal), Cristian Oros (secund)

One Thought to “Bode şi Trip, singurele achiziţii făcute de FC Zalău”

  1. ion

    Mai baiatule,sau tu nu stii sa scrii sau cineva isi bate joc de articolele tale !

Leave a Comment