Blestem, neputință sau management defectuos?

Promovarea în Liga a II-a rămâne și în acest an doar un vis frumos pentru SCM Zalău. Echipa zălăuană a mai ratat o promovare în eșalonul secund, la capătul unei semifinale de baraj pe care a pierdut-o la general cu 1 – 4 (0 – 3 în deplasare și 1 – 1 pe teren propriu), în fața celor de la Unirea Ungheni. Returul a avut loc sâmbătă după-amiaza, pe Stadionul Municipal, unde oaspeții au condus cu 1 – 0, iar SCM Zalău a egalat prin Sergiu Pop, din lovitură de pedeapsă.

Deși a făcut un sezon perfect în Seria a X-a, SCM Zalău încheie în genunchi meciurile din semifinalele barajului, la fel ca un pugilist căruia i se dă knockout în penultima rundă. S-a investit mult, dar, atâta timp cât nu am trecut nici măcar de semifinale, putem spune, fără niciun gram de răutate, că nu s-a realizat nimic. Această mult așteptată și mult dorită promovare în Liga a II-a parcă e un blestem pentru SCM Zalău. Ori, să fie neputință sau management defectuos?

Poate că ar trebui să se renunțe, cel puțin pentru o perioadă, la aceste „fumuri” de promovare în eșalonul secund, conducerea să apese butonul de restart și să realizeze că rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor și a investițiilor făcute. Actuala Liga a II-a poate chiar este o pălărie prea mare pentru Zalău, dar atunci ar trebui regândită strategia acestei echipe, început un proiect pe termen mediu, chiar lung, a cărui finalitate să fie, cu adevărat, promovarea Liga a II-a. Până una, alta, rămânem la fotbalul nostru semiprofesionist din Liga a III-a.

 

 

 

7 Thoughts to “Blestem, neputință sau management defectuos?”

  1. […] cu 1 – 0, iar SCM Zalău a egalat prin Sergiu Pop, din lovitură de… Articolul Blestem, neputință sau management defectuos? apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Bani aruncați pe mofturile PSD diste și neprofesioniști rușine ca v a bateți joc de acest oraș.Ce spuneți domnule Ciunt ați mai promis posturi lipitorile de afișe ?

  3. Alin copil de senator

    Ce treaba aveți voi ca am pierdut,ziua trece leafa merge,cât timp sunt oameni ca voi prostimea și îl votează pe tata ,eu mereu o sa fiu șeful Scm zalau eu Alin conduc clubul ,și fac ce vreau pe banii voștri,eu sunt șeful în Zalău, asa ca gura mica,cât PSD e în floare eu sunt cel mai tare,.

    1. Catalin

      Asteptam demisia “domnului” Gurzau, management dezastru, bani cheltuiti cati a vrut el! Ai onoare si du-te vezi-ti de treaba omule…stai ca de fapt n-ai onoare…nu poti renunta la gramada de bani ce-ti intra in buzunar nu!? gasesti tu Alti vinovati, doar nu-i fi vinovat cu ceva 😃 doar te tine Demle consilierul acolo

  4. Adi

    Sa va fie rusine.

  5. Violeta

    Menegement defectuos, indolenta, prostie, bătaie de joc la adresa noastră!!!

  6. Anonim

    Sa vina banii la baietii

Leave a Comment