Aurel Vlaicu, la un pas de a părăsi banca echipei Volei Municipal Zalău

Deși se vorbea de un proiect pe o perioadă de trei ani în momentul în care Aurel Vlaicu a fost instalat în funcția de antrenor principal la Volei Municipal Zalău, aventura tehnicianului zălăuan pe banca formației de la poalele Meseșului ar putea fi mai scurtă. Adus la echipă în luna ianuarie a anului trecut, după ce a fost secundul lui Stelian Moculescu la VfB Friedrichshafen, Aurel Vlaicu pare să nu mai fie agreat de anumiți jucători cu care echipa zălăuană se află sub contract, iar conducerea clubului se gândește și la varianta înlocuirii acestuia. Au fost discuții pe această temă și probabil vom ajunge la o înțelegere pentru a rezilia contractul. Deocamdată, însă, nu știm nimic sigur, mai ales că în momentul de față nici nu avem o altă variantă. Oricum, dacă va fi să ne despărțim, cred că vom ajunge la o înțelegere, fiindcă noi am am avut o colaborare bună cu Aurel Vlaicu, ne-a declarat Radu Nistorescu, președintele clubului zălăuan.

Aurel Vlaicu a preluat echipa zălăuană după ce polonezul Mariusz Sordyl a fost demis la finalul anului 2012, iar în primul său an ca principal la Zalău a reușit să câștige medalia de bronz, după ce echipa se afla pe locul nouă în momentul în care a preluat-o. La finalul acestui sezon, Vlaicu a obținut titlul de vicecampion cu Volei Municipal Zalău. Pe banca echipei zălăuane, dar ca antrenor secund, Vlaicu a obținut și un titlu național în 2010, an în care a ales să plece în Germania, ca principal la TV Buhl. După numai un sezon, a fost cooptat în staff-ul tehnic al reputatului Stelian Moculescu, la VfB Friedrichshafen.

În ianuarie 2013, când a preluat funcția de antrenor principal la echipa zălăuană, Aurel Vlaicu a semnat cu Volei Municipal Zalău un contract valabil pe o perioadă de trei ani și jumătate.

8 Thoughts to “Aurel Vlaicu, la un pas de a părăsi banca echipei Volei Municipal Zalău”

  1. Anonim

    sa vina Sordyl !

  2. SUPORTER

    Mare ziarist MORAR te ai scos cu articolul asta !!!!

  3. Jugadores

    La club sunt numai ciumpalaci nenorociti care conduc, paraleli cu performanta sportiva in volei. AUZI si sa nu crezi : jucatorii sa conditioneze antrenorul. La Zalau se poate orice….la volei,unde este o conducere de tot rahatul, (pe romaneste dar si adevarat). La asa afirmatie Nistorescu -parvenitul sa-si ia bagajele si sa se ascunda pe Meses, la prietenul porcovita..Sa se evapore rapid din sport ca miroase a ….prostie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Anonim

    Pai aceasta declaratie se bate cap in cap cu ce declara el, tirla, capalnasiu si ceilalti staff-isti in urma cu doar 2 luni. Atunci antrenorul si toti ceilalti erau buni, jucatorii bine pregatiti dar joaca ei prost. Toata lumea a inteles atitudinea jucatorilor, mai putin marii manageri. Pana la urma jucatorii l-au facut antrenor de locul 2. Manageri de tot rasul. Pacat de banii cetatenilor si de efortul baietilor.Apropo, in ce consta proiectul acela pe trei ani sau e destinat doar membrilor aga la fel ca si raportul de audit.

  5. Jon

    Greseala a fost ca a fost demis polonezul si a fost adus Vlaicu. Cu polonezul era o altfel de echipa la Zalau si eram mereu in fata iar jucatorii il respectau chiar daca era sever cu ei.

  6. Rahan

    Sa plece! Nimeni nu l-a mai vrut la echipa dar conducerea l-a tinut in brate. Sa puna el la indoiala jucatori seriosi cand el nu are valoare de antrenor principal! Subscriu comentariul cu conducerea. Pana acuma erau de vina jucatorii, acuma nu mai sunt de vina. Cand 3 oameni iti spun ca esti beat, mergi si te culci. Aici e vorba despre o echipa care nu-l vrea.

  7. SUPORTER

    Obositilor, echipa s a clasat pe locul 2 nu exista vreo vina, atat jucatorii cat si antrenorul si au indeplinit obiectivul !!!!!!

  8. Anonim

    Suporter, daca esti intradevar atunci si tu trebuia sa iti dai seama ca aportul lui Feher, Lamb, Nagy, Mihalcea, Leo, Marian, Tebies si ceilalti pe care ii rog sa ma scuza ca nu ii mai insir aici, a fost inzecit fata de al lui Vlaicu. Ei l-au facut antrenorul echipei de pe locul doi, nu el jucatori vicecampioni. A si sa nu uitam aportul scouterului de la Constanta in meciurile cu Craiova si nu numai.

Leave a Comment