Atletul Raul Crecan a obţinut prima medalie din acest an

Prezent la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de atletism, rezervat juniorilor II, atletul legitimat la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, Raul Crecan, a avut o evoluţie bună, reuşit să obţină medalia de argint. Sportivul pregătit de Nelian Ianchis a concurat în proba de 3.000 de metri, terminând cursa cu timpul de nouă minute, 16 secunde şi 12 sutimi. Prima treaptă a podiumului a fost ocupată de Cristian Stoean, de la CSS Târgovişte, iar pe poziţia a III-a s-a clasat sportivul de la CS Pandurii Târgu Jiu, Constantin Victor Coanda.

Tot în cursa de 3.000 de metri, Cătălin Andrei Oneş, un alt atlet legitimat la CSS Zalău, s-a clasat pe locul zece, cu timpul 10 minute 37 de secunde şi 3 sutimi.
Pentru Raul Crecan, medalia obţinută la Naţionalele de la Bucureşti este prima din acest an.
Raul Crecan şi Andrei Oneş au luat startul şi în proba de 1.500 metri plat, primul reuşind să se claseze pe locul cinci la finalul cursei, cu timpul de patru minute, 17 secunde şi trei sutimi. Andrei Oneş înregistrat un rezultat destul de modest, locul 22, cu timpul de patru minute, 54 de secunde şi 71 de sutimi.
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de atletism, rezervat juniorilor II, au participat 287 de atleţi, dintre care, 178 la masculin şi 109 la feminin de la 72 de cluburi.

Leave a Comment