Atleţii domină clasamentul celor mai buni sportivi de la LPS „Avram Iancu” Zalău

Dintre cei zece sportivi care formează clasamentul celor mai buni sportivi de la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău, şapte provin de la secţia de atletism, iar trei, de la cea de volei

Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” şi-a desemnat cei mai buni sportivi ai anului 2013, primii şapte din cei zece sportivi provenind de la secţia de atletism.
Cătălin Marian, sportiv pregătit de Teodor Bidian, a fost desemnat sportivul anului la liceul condus de Alexandru Jako. Atletul zălăuan a devenit în acest an dublu campion naţional la juniori III, în probele de 1.500 şi 3.000 metri. Marian a mai urcat de trei ori pe podium în acest an, câştigând locul doi la crosul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar şi de două ori locul trei la crosul din cadrul Campionatului Naţional rezervat juniorilor III, la individual şi în proba pe echipe.
Paul Parnău, antrenat de Lucian Bârlogeanu, s-a situat pe poziţia secundă, devenind în acest an de două ori campion naţional. Sportivul de la LPS „Avram Iancu” Zalău s-a clasat pe locul I la Campionatul Naţional de semimaraton, în clasamentul juniorilor I şi la Campionatul Naţional Şcolar, în proba de 5.000 metri.
Claudiu Meleg, atlet pregătit de Teodor Bidian, ocupă ultima poziţie a podiumului, cu o medalie de aur în proba de 3.000 metri la Campionatul Naţional de sală rezervat juniorilor III şi o medalie de bronz cu echipa la Campionatul Naţional de cros.
Următoarele patru locuri sunt ocupate de atleţii: Denisa Şomai, Patricia Prodan, Rareş Nisipeanu şi Ioana Cosma, iar pe ultimele trei poziţii s-au clasat voleibalistele: Bianca Chende, Camelia Ungur şi Mihaela Someşan.

Leave a Comment