Atletic Zalău, locul opt la „Trofeul Campionilor”

Grupa de copii născuţi în 2004 a Clubului Sportiv Atletic Zalău a participat la finalul săptămânii trecute la ultimul turneu din acest an, „Trofeul Campionilor”, organizat de Unirea Dej. Competiţia s-a desfăşurat în Sala Sporturilor din Dej, iar la eveniment au participat 12 echipe din Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov, Alba Iulia, Zalău, Satu Mare, Bistriţa, Târnăveni şi Reghin. Echipa pregătită de Florin Kordiş a evolueat într-o grupă cu Viitorul Cluj, Gloria Bistriţa şi Unirea Dej, iar cu două victorii şi o înfrângere, Atletic Zalău a obţinut calificarea în sferturile de finală.
În faţa grupelor, zălăuanii au dispus cu 4 – 2 de Gloria Bistriţa, Denis Sezgin şi Cristian Brumar marcând câte două goluri. 1 – 0 a fost scorul final în disputa cu Unirea Dej, golul victoriei fiind înscris de Claudiu Curea. În cele de-al treilea meci, Atletic Zalău a pierdut cu scorul de 1 – 3 duelul cu Viitorul Cluj, golul de onoare pentru zălăuani fiind marcat de Cristian Brumar.
Atletic Zalău şi Viitorul Cluj s-au mai întâlnit o dată în faza sferturilor de finală, zălăuanii pierzând şi de această dată cu scorul de 0 – 2. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Florin Kordiş a evoluat în grupa pentru stabilirea locurilor 5 – 8, în care a pierdut cu scorul de 1 – 2 atât partida cu Universitatea Cluj, cât şi cea cu CFR Cluj.
„Echipele au fost formate din patru jucători de câmp, plus portarul, iar în această formulă noi nu am mai jucat niciodată. Majoritatea jocurilor le-am pierdut pe greşeli individuale, dar şi din cauză că relaţiile de joc nu au funcţionat prea bine”, ne-a declarat antrenorul Florin Kordiş.
Atletic Zalău: Răzvan Lungu, Csapo Roland, Mihai Bălăjel, Raul Şandor, Claudiu Curea, Szabo David, Kabai Marco, Denis Sezgin, Cristian Brumar, Darius Puşcaş, George Prodan, Horaţiu Pop, Adrian Har şi Andrei Bologa. Antrenor: Florin Kordiş

Leave a Comment