Atleta Daniela Cîrlan, pe primul loc în Austria

Daniela Cîrlan, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Municipal Zalău, a participat la finalul săptămânii trecute la un concurs organizat în oraşul Kapfenberg din Austria, luând startul în cursa de 10.000 metri. Atleta pregătită de Lorena Boberschi a confirmat forma bună în care se află în această perioadă, trecând prima linia de sosire cu timpul de 35 de minute şi 33 de secunde. Rezultatul de la Kapfenberg vine la o lună după ce Daniela Cîrlan a devenit vicecampioană naţională la semimaraton. Tot în luna aprilie, atleta de la CSM Zalău a participat la Maratonul de la Bratislava, clasându-se pe locul doi la final cu timpul de două ore, 42 de minute şi 41 de secunde.
Unul dintre obietivele majore pe care şi le propune în acest an Daniela Cîrlan este câştigarea unei medalii la Campionatul Naţional de Maraton, aşa cum s-a întâmplat şi la semimaraton.
Calificată la Campionatul Mondial din China (22 – 30 august) în proba de maraton, Daniela Cîrlan are şanse mari să ajungă şi la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Rio De Janeiro, ceea ce ar însemna a doua participare la o astfel de competiţie pentru atleta de la CSM Zalău.

One Thought to “Atleta Daniela Cîrlan, pe primul loc în Austria”

  1. […] Daniela Cîrlan, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Municipal Zalău, a participat la finalul săptămânii trecute la un concurs organizat în oraşul Kapfenberg din Austria, luând startul în cursa de 10.000 metri. Atleta pregătită de Lorena Boberschi a confirmat forma bună în care se află în această perioadă, trecând prima linia de sosire cu timpul de 35 de minute şi 33 de secunde. Rezultatul de la Kapfenberg vine la o lună după ce Daniela Cîrlan a devenit vicecampioană naţională la semimaraton. Tot în luna aprilie, atleta de la CSM Zalău a participat la Maratonul de la Bratislava, clasându-se pe locul doi …read more […]

Leave a Comment