Atleta Daniela Cîrlan, dusă la Urgenţă după un semimaraton montan desfăşurat la Târgu Mureş

Nu o dată s-a întâmplat ca atleţii de fond şi mare fond din România să se confrunte cu diferite probleme în timpul antrenamentelor din cauza câinilor comunitari. Atleta Daniela Cîrlan, sportivă legitimată la CSM Zalău şi pregătită de Lorena Boberschi, este una dintre victimele unor astfel de atacuri, fiind muşcată în urmă cu doi ani, în timpul unui antrenament, de un câine comunitar. Şi Paula Todoran a avut parte de un astfel de eveniment în urmă cu câţiva ani, sportiva pregătită de Mirel Seişanu afirmând că sunt zile când şi în prezent întâmpină astfel de probleme în timpul antrenamentelor desfăşurate pe şoseaua de centură a Zalăului.
La doi ani de la neplăcutul eveniment ce a avut loc în Parcul Subarini din Sibiu, Daniela Cîrlan a fost atacată de viespi. S-a întâmplat în urmă cu câteva zile, în timpul unui semimaraton montan desfăşurat la Târgu Mureş.
„Am simţit nişte lovituri puternice în cap. Mă durea rău, nici nu mai ştiam ce e cu mine. M-am oprit din alergare, pentru că nu înţelegeam ce se întâmplă, era prima dată când aveam de a face cu aşa ceva. Era cineva prin zonă, a venit şi m-a luat la palme ca să omoare viespii. Nu cred că trebuia să mă opresc în momentul în care am început să fiu înţepată, dar nu am ştiut cum să reacţionez”, mărturiseşte sportiva, care a fost înţepată de cinci ori în cap şi de două ori în fese.
În ciuda problemelor întâmpinate în timpul cursei, Cîrlan a reuşit să termine semimaratonul pe primul loc, cu timpul de o oră, 37 de minute şi 23 de secunde.
La finalul cursei, Daniela Cîrlan a fost dusă cu Salvarea la Spital, alături de o altă fată, un băiat şi un copil, participanţi şi ei la semimaratonul montan de la Târgu Mureş.

One Thought to “Atleta Daniela Cîrlan, dusă la Urgenţă după un semimaraton montan desfăşurat la Târgu Mureş”

  1. Anonim

    Mai învață geografie, ai scris de 3 ori „semimaraton MONTAN”! Tg. Mureș NU este la munte!

Leave a Comment