Atacant din Târgu Jiu la FC Zalău

Noul jucător al echipei zălăuane, Andrei Şulea, a evoluat şi la FC Silvania Şimleu Silvaniei în sezonul 2009 – 2010, pe vremea când formaţia de sub Măgura activa în Liga a II-a

Conducerea clubului FC Zalău pare să fi rezolvat problema atacului pentru partea a doua a campionatului, antrenorii Călin Pop şi Cristian Oros putând dispune în linia ofensivă de doi foşti jucători de Liga a II-a. După ce l-au transferat pe fostul atacant al Olimpiei Satu Mare, Adrian Marinaş, oficialii clubului au ajuns joi seara la o înţelegere cu Andrei Şulea, jucător ce a evoluat şi la FC Silvania Şimleu Silvaniei pe vremea când formaţia de sub Măgura juca în Liga a II-a.
Preşedintele FC Zalău, Ioan Morar, consideră că Şulea este un transfer reuşit pentru clubul pe care-l reprezintă şi că, împreună cu Marinaş, va face cuplu foarte bun în partea a doua a campionatului. „Joi seara am ajuns la o înţelegere cu jucătorul şi a plecat direct în cantonament, pentru a putea face pregătire fizică măcar în zilele rămase. Este un jucător valoros şi, din câte am înţeles, este şi un fotbalist cu caracter. Sunt convins că ne va ajuta în partea a doua a campionatului”, a declarat oficialul clubului zălăuan.
Şi antrenorul Călin Pop s-a declarat mulţumit de transferul pe care l-a efectuat conducerea, spunând că „FC Zalău nu a mai avut de mult un atac atât de bun. Şulea şi Marinaş sunt doi jucători cu experienţă, care sunt convins că vor pune probleme multor echipe”.
Originar din Târgu Jiu, Andrei Şulea a ajuns în judeţul Bihor încă din vremea junioratului, devenind campion naţional cu juniorii republicani de la Liberty Salonta. Şulea a evoluat în sezonul 2009 – 2010 şi la formaţia FC Silvania Şimleu Silvaniei, iar după despărţirea de echipa de sub Măgura a mai jucat în Liga a II-a la Minerul Lupeni şi FC Bihor. Ultima oară, Şulea a evoluat la Arieşul Turda, fosta echipă antrenată de Marius Paşca.
În această iarnă, jucătorul a purtat tratative şi cu oficialii echipei Minerul Motru, grupare ce activează în Liga a II-a.

Leave a Comment