Armătura Zalău (old-boys) a participat la Cupa Sport Team de la Baia Mare

Chiar dacă Armătura Zalău s-a desființat de mai bine de un deceniu, echipa de old-boys continuă să participe în fiecare an la diferite competiții. Zilele trecute, echipa zălăuană a participat la un turneu desfășurat la Baia Mare, Cupa Sport Team, eveniment la care au mai fost prezente Atletic Baia Mare, Old-Boys CS Seini și Sport Team.

Antrenați de Vasile Stâncel, zălăuanii au înregistrat o victorie și două înfrângeri, câștigând cu 4 – 1 duelul cu Atletic Baia Mare și pierzând cu scorul 0 – 2 meciul cu Sport Team și cu 0 – 4 duelul cu Old Boys CS Seini.

Competiția a fost câștigată de Sport Team, iar formația zălăuană a primit două premii individuale din partea organizatorilor. Gabriel Pușcaș a primit premiul de cel mai bun portar al turneului, iar Ioan Chiș, cel mai vârstnic jucător.

Armătura Zalău: Gabriel Pușcaș, Adrian Bob, Alexandru Tamba, Dinu Costina, Cosmin Maghear, Sergiu Păcurar, Grigore Pășcuță, Nicolae-Chiș Ciure, Artur Ciontoș, Adrian Noțigan, Ferencz Tunyogi, Ionuț Iacob, Paul Georgescu, Nicolae Daroți, Csaba Silaghi, Ioan Chiș și Daniel Băican. Antrenori: Vasile Stâncel și Vasile Gavriș

Leave a Comment