Arbitru zălăuan la „Centura de Aur”

La competiţia de la Craiova ar fi trebuit să participe şi Adrian Popuţea, sportiv legitimat la CSM Zalău, dar clubul condus de Silviu Mureşan nu a a avut posibilitatea să suporte cheltuielile aferente participării pugilistului zălăuan la „Centura de Aur”

Sala Polivalentă din Craiova găzduieşte în aceste zile o nouă ediţie a turneului internaţional de box „Centura de Aur”, competiţie la care vor evolua sportivi din 11 ţări: Serbia, Croaţia, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Egipt, Marea Britanie, Coreea de Sud, Rusia şi România.
Din delegaţia României ar fi trebuit să facă parte şi zălăuanul Adrian Popuţea, sportiv legitimat la CSM Zalău, medaliat cu bronz atât la ediţia din 2008, cât şi la cea de anul trecut. Prezenţa acestuia la competiţia de la Craiova nu a fost, însă, posibilă din cauza faptului că CSM Zalău nu a avut posibilitatea să suporte cheltuielile aferente participării pugilistului zălăuan la „Centura de Aur”. Surse din anturajului clubului ne-au dezvăluit acest lucru, iar până la ora închiderii ediţiei nu au putut fi contactaţi telefonic nici directorul Silviu Mureşan, nici antrenorul Ioan Dragoş.
Zalăul va avea, totuşi, reprezentant la turneul internaţional de box de la Craiova, arbitrul Viorel Plosca făcând parte din corpul de arbitri care va oficia la meciurile din cadrul galei.
Devenit arbitru internaţional în 2008, după ce înainte fusese arbitru european, Plosca este prezent pentru a şasea oară în calitate de arbitru la „Centura de Aur. „La ediţia din acest an este o prezenţă mai numeroasă decât la cea de anul trecut. Pentru mine este a şasea prezenţă în calitate de arbitru, după cele din 2006, 2008, 2012, 2013 şi 2014. Suntem opt arbitri români şi şase din străinătate. Participă pugilişti valoroşi din cele 11 ţări şi sper să avem parte de meciuri de calitate”, ne-a declarat Viorel Plosca.
Festivitatea de deschidere a „Centurii de Aur” a avut loc marţi, la eveniment fiind prezent şi preşedintele FRBox, Leonard Doroftei.

4 Thoughts to “Arbitru zălăuan la „Centura de Aur””

  1. gica

    Devenit arbitru internaţional în 2008, după ce înainte fusese arbitru european….cum vine asta?

  2. ....

    republica, eaba, aiba
    in tara, in Europa, in lume

  3. ff

    de ce nu au plecat amandoi cu masina clubului !!!????!sau este a sefului ??????

  4. !!!!!

    boss does not like the others

Leave a Comment