Arbitrii care au fluierat Zalaul la Turnu Severin, suspendati sase etape

Arbitrii care au fluierat Zalaul la Turnu Severin, suspendati sase etape

Comisia Centrala de Disciplina nu a ramas indiferenta la prestatia jalnica avuta de arbitrii Dordea si Zaulet, la meciul dintre SCM Craiova si HC Zalau

Pentru a treia oara in acest sezon, HC Zalau a fost dezavantajata clar de arbitri, la meciul sustinut sambata, la Turnu Severin, impotriva echipei SCM Craiova. De altfel, chiar si observatorul partidei, Valter Dancescu, care este si presedintele Comisiei Centrale de Arbitri, si-a cerut scuze la finalul meciului pentru prestatia arbitrilor sibieni, Bogdan Dordea si Andrei Zaulet.

Pentru prestatia jalnica avuta de cei doi cavaleri ai fluierului, Comisia Centrala de Disciplina a decis marti seara ca acestia sa fie suspendati pe o perioada de sase etape, incepand cu data de ieri. Observatorul meciului si-a cerut scuze pentru prestatia celor doi. A spus ca este o lipsa totala de respect din partea lor, in primul rand fata de el. Oricum, pe noi nu ne incalzeste cu nimic aceasta suspendare, fiindca tot ramanem fara cele doua puncte, a afirmat managerul Gheorghe Tadici.

Va reamintim ca si arbitrii de la meciul CSM Bucuresti – HC Zalau, Viorel Mokandi si Laurentiu Pop, au fost suspendati de Comisia Centrala de Disciplina timp de doua etape.

Leave a Comment