Arbitrajul sălăjean are un nou preşedinte

Gabriel Bârjac, singurul arbitru pe care-l are Sălajul în acest moment în Liga I, a fost numit zilele trecute preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj

Un an a durat „aventura” lui Gavril Bârjac la conducerea arbitrajului sălăjean. Fost arbitru divizionar între anii 1994 – 2004, Bârjac a fost numit preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj la scurt timp după ce Daniel Sabou a fost ales preşedintele fotbalului sălăjean. Acesta l-a propus pe Gabriel Bârjac în Adunarea Generală din luna febriarie a anului trecut, în care au avut loc alegerile, dar, din motive lesne de înţeles la vremea respectivă, acesta nu a acceptat propunerea preşedintelui Daniel Sabou. Astfel, la câteva zile a fost numit preşedinte al CJA Sălaj Gavril Bârjac, însă, din motive obiective, acesta şi-a depus demisia zilele trecute, iar noul şef al arbitrajului sălăjean va fi Gabriel Bârjac, singurul arbitru pe care Sălajul îl are în acest moment în Liga I.
Gabriel Bârjac urmează să fie validat în prima şedinţă de Birou Executiv şi prezentat la următoare Adunare Generală a AJF Sălaj.

Leave a Comment