Aproape 90 de tenismeni au participat la ediţia din acest an a „Cupei Municipiului Zalău”

Baza de tenis a Primăriei Zalău a fost zilele trecute gazda celei de-a XV-a ediţii a „Cupei Municipiului Zalău”, o competiţie de tenis de câmp rezervată veteranilor, la care s-au înscris 89 de practicanţi ai „sportului alb” din România, Germania şi Ungaria.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Pro-Tenis Seniori, în parteneriat cu Primăria Zalău. Evenimentul nu s-a putut desfăşura anul trecut, astfel că participanţii au venit în număr mare în acest an atât pentru a participa la concurs, cât şi pentru a se revedea şi a depăna amintiri.

Vremea a fost perfectă pentru un turneu de tenis în aer liber, iar participanţii s-au arătat încântaţi de baza sportivă care a găzduit competiţia.

Turneul de tenis s-a organizat la zece categorii de vârstă, începând de la „plus 35” de ani până la „plus 70”. Categoria „plus 35” a fost câştigată de zălăuanul Bogdan Cuceu, în timp ce la „plus 40” s-a impus Mihai Pânzaru, din Suceava. La această categorie, Zalăul l-a avut reprezentant pe Sorin Bolduţ, care a ocupat locul trei. Un alt zălăuan, Alin Mercea, s-a clasat pe locul trei la categoris „plus 45” de ani, câştigător fiind Cosmin Sălăgian, din Câmpia Turzii. Oliver Rădulescu, din Satu Mare, a fost câştigătorul categoriei „plus 50” de ani, iar categoria „plus 55” a fost câştigată de zălăuaul Cornel Florean, unul dintre cei mai buni tenismeni veterani din România. La „plus 60” s-a impus clujeanul Viorel Dinicu, categorie la care zălăuanul Ioan Hodrea a ocupat locul trei. Băimăreanul Dan Goia a câştigat categoria „plus 65”, iar Valeriu Ilie, din Brăila, s-a impus la „plus 70”. Openul la feminin a fost câştigat de orădeanca Gabriela Tăsedan, iar categoria „plus 55” la dublu a fost câştigată de cuplul Ovidiu Petrescu (Bucureşti) – Nemeth Csaba (Sfântu Gheorghe). Cei doi i-au învins în finală pe zălăuanul Ioan Hodrea şi clujeanul Viorel Dinicu.

Câştigătorii au primit din partea organizatorilor cupe şi diplome, dar şi premii în bani, fondul total de premiere fiind de 10.000 de lei.

 

 

One Thought to “Aproape 90 de tenismeni au participat la ediţia din acest an a „Cupei Municipiului Zalău””

  1. Pasca Gheorghe

    Participanții la Competiția de veterani Cupa municipiului Zalău 2021 au fost la înălțime.
    Organizatori s-au comportat cel puțin fără fair-play. Au pus participantii în fata faptului împlinit și au cerut 50 de lei de persoana în plus fata de ce a fost postat înainte de începerea competiției pe site-ul FRT.Un comportament jalnic,sa le spui participanților ca dacă nu plătesc 50 lei în plus nu pot juca proba dublu.
    Cu toate acestea locul trei nu a fost premiat.
    Păcat pentru aceasta competiție ptr ca avea tradiție!

Leave a Comment