Aproape 50 de tenismeni au participat la un concurs organizat la Jibou şi Tihău

La aproximativ o lună de la organizarea primului turneu sub egita Sportya (fostul Tenis Partener) la Jibou şi Tihău a avut loc o nouă astfel de competiţie. Evenimentul s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, fiind organizat pe terenurile puse la dispoziţie de oamenii de afaceri, Daniel Tripon şi Titus Bujor. 49 de practicanţi si „sportului alb” s-au înscris la turneu, din Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Gherla, Zalău şi Jibou.
Turneul s-a desfăşurat la nivelul 4 şi 7 simplu, dar şi la nivelul 5 atât la simplu, cât şi la dublu.
Nivelul 4 a fost câştigat de băimăreanul Bogdan Doru Ionuţi, care l-a învins în finală pe jibouanul Radu Păcurar. Tot un băimărean a câştigat şi nivelul 5, Ovidiu Baciu, iar locul secund i-a revenit jibouanului Albert Daroczi. La dublu s-a impus perechea Daniel Soran – Ferencz Szelei, iar locul doi le-a revenit jibouanilor Radu Păcurar – Marius Brîglezan. Nivelul 7 a fost câştigat de zălăuanul Daniel Sitaş, care l-a învins în finală pe sătmăreanul Marius Glodean.
„A fost un turneu frumos, cu mult fair-play din partea tuturor participanţilor. Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit sub o formă sau alta la buna desfăşurare a acestui turneu, iar pe participanţi îi aşteptăm şi la evenimentele viitoare”, a declarat organizatorul Marius Brîglezan.
Pe terenurile de tenis din Jibou şi Tihău vor mai avea loc astfel de turnee şi în lunile iulie – august.

2 Thoughts to “Aproape 50 de tenismeni au participat la un concurs organizat la Jibou şi Tihău”

  1. […] La aproximativ o lună de la organizarea primului turneu sub egita Sportya (fostul Tenis Partener) la Jibou şi Tihău a avut loc o nouă astfel de competiţie. Evenimentul s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, fiind organizat pe terenurile puse la dispoziţie de oamenii de afaceri, Daniel Tripon şi Titus Bujor. 49 de practicanţi si „sportului alb” s-au înscris la turneu, din Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Gherla, Zalău şi Jibou. Turneul s-a desfăşurat la nivelul 4 şi 7 simplu, dar şi la nivelul 5 atât la simplu, cât şi la… Citeste mai mult […]

  2. […] La aproximativ o lună de la organizarea primului turneu sub egita Sportya (fostul Tenis Partener) la Jibou şi Tihău a avut loc o nouă astfel de competiţie. Evenimentul s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, fiind organizat pe terenurile puse la dispoziţie de oamenii de afaceri, Daniel Tripon şi Titus Bujor. 49 de practicanţi si „sportului alb” s-au înscris la turneu, din Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Gherla, Zalău şi Jibou. Turneul s-a desfăşurat la nivelul 4 şi 7 simplu, dar şi la nivelul 5 atât la simplu,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment