Antrenorul Unirii Tăşnad, impresionat de Stadionul din Gîlgău Almaşului

Dumbrava Gîlgău a pierdut şansa de a evolua, pentru prima dată în istorie, în Liga a III-a, pierzând cu scorul de 2 – 5 la general duelul cu Unirea Tăşnad, campioana judeţului Satu Mare. Rezultatul din partida tur a fost 1 – 2 pentru sătmăreni, dar antrenorul Marius Paşca spera ca jucătorii săi să aibă o evoluţie mai bună în returul de la Gîlgău Almaşului, iar rezultatul final să le permită accederea în eşalonul trei. Unirea Tăşnad s-a impus şi în retur cu scorul de 3 – 1, promovând astfel în al treilea eşalon după o pauză de foarte mulţi ani.
Dacă pe teren au câştigat sătmărenii, din punct de vedere al bazei sportive, Dumbrava Gîlgău a fost mult peste adversara de la baraj.
Antrenorul Marius Paşca chiar a afirmat înaintea partidei de la Tăşnad că baza sportivă a sătmărenilor arată aproape ca în urmă cu mulţi ani, când el juca la Minerul Sărmăşag, iar Tăşnadul avea echipă în Liga a III-a.
Antrenorul Unirii Tăşnad, Marius Botan, s-a arătat impresionat de baza sportivă de la Gîlgău Almaşului, iar înaintea partidei a ţinut să-l felicite pe primaul Maghiar Isaia.
„Există aici o bază sportivă foarte frumoasă. Trebuie să recunosc că la Tăşnad nu avem un astfel de stadion. Vreau să-l felicit pe primarul acestei comune şi pe ceilalţi oameni care s-au implicat în construirea acestei baze sportive”, a precizat Botan.
Construcţia Stadionului „Gîlgău Arena” a început în 2009, iar doi ani mai târziu, baza sportivă a fost dată în folosinţă. „Gîlgău Arena” dispune de un gazon extrem de bine întreţinut, de două tribune mari pentru spectatori, dar şi de o tribună oficială. De asemenea, există vestiare moderne pentru ambele echipe, vestiare pentru arbitri, sală de protocol, dar şi o magazie. Baza sportivă mai dispune de o cabină de transmisie şi o tabelă electronică.
Sursa foto: facebook – FC Unirea Tăşnad

Leave a Comment