Antrenor străin la Volei Municipal Zalău

După un sezon şi jumătate în care a fost pregătită de zălăuanul Aurel Vlaicu, Volei Municipal Zalău va avea, din nou, un antrenor străin în sezonul 2014 – 2015. Conducerea clubului de la poalele Meseşului nu a stabilit încă numele acestuia, având, la un moment dat, variante chiar şi din campionatul intern. Soluţiile au fost, însă, puţine, astfel că oficialii zălăuani s-au orientat spre tehnicieni străini. Preşedintele Volei Municipal Zalău, Radu Nistorescu, ne-a declarat că numele noului antrenor se va şti în zilele următoare, lăsând să se înţeleagă că acesta va fi un tehnician străin. „În zilele următoare vom stabili numele noului antrenor, fiindcă mai avem nevoie şi de doi jucători până la începerea pregătirilor. În campionatul intern nu sunt variante. Am încercat să luăm legătura cu antrenori români care pregătesc echipe din străinătate, dar au pretenţii mai mari decât străinii. În aceste condiţii, probabil vom aduce un antrenor străin”, ne-a declarat Nistorescu.

Chiar dacă lotul formaţiei zălăuane nu este încă definitivat, directorul executiv, Marcel Doru Ţârle, a afirmat că nu se va mai efectua niciun transfer până când nu se va cunoaşte numele noului antrenor. Preşedintele Nistorescu ne-a dezvăluit, însă, că la echipă ar putea fi aduşi doi internaţionali de tineret. „S-ar putea să transferăm doi jucători de la echipa naţională de juniori. Nu dispunem de un buget prea mare, astfel că trebuie să ne încadrăm în ceea ce avem”, a mai afirmat oficialul clubului zălăuan.
Ultimul antrenor străin care a pregătit formaţia de la poalele Meseşului a fost polonezul Mariusz Sordyl, care a realizizat eventul cu Remat Zalău în sezonul 2011 – 2012. Sordyl a fost demis de la echipă în iarna anului 2012, locul său fiind luat de zălăuanul Aurel Vlaicu, la a cărui servicii s-a renunţat la finalul sezonului trecut, din diverse motive.

Leave a Comment