Antrenor din România la Volei Municipal Zalău?

Volei Municipal Zalău s-a despărţit la finalului sezonului recent încheiat de polonezul Andrzej Kowal, iar conducerea clubului pare decisă să nu mai apeleze la serviciile antrenorilor străini.

„Pe Kowal l-am anunţat înaintea meciului din Cupa României că nu mai dorim să continuăm colaborarea”, ne-a declarat preşedintele Volei Municipal, Vasile Coţa.

După un an şi jumătate în care a avut pe bancă doi antrenori din străinătate, Volei Municipal Zalău ar putea avea, din nou, un tehnician român începând din această vară. Conducerea clubului se află în tratative avansate cu Bogdan Tănase, care a condus Steaua Bucureşti începând din vara anului 2016.

„Suntem în discuţii avansate cu Bogdan Tănase, dar nu am semnat încă niciun contract. Suntem în discuţii şi cu o serie de jucători, dar singura decizie luată până în acest moment este renunţarea la serviciile a trei jucători: Filip Constantin, Matheus Dal Bosco şi Miroslav Gradinarov”, a mai precizat preşedintele Zalăului.

Contactat telefonic, Bogdan Tănase a precizat că încă se află sub contract cu Steaua Bucureşti.

„Am avut discuţii cu cei de la Volei Municipal, dar încă nu am semnat niciun contract. Până luni sunt sub contract cu Steaua Bucureşti, abia apoi voi lua o decizie”, ne-a declarat tehnicianul.

„Bamse”, cum este cunoscut în lumea voleiului, a fost secundul reputatului Stelian Moculescu la VfB Friedrichshafen, echipă cu care a cucerit titlul Germaniei, iar ca principal a pregătit naţionala Ungariei şi cea de juniori a Austriei. În România, Tănase a mai antrenat Universitatea Cluj.

În sezonul recent încheiat, Volei Municipal Zalău a obţinut medaliile de argint în campionat, iar în Cupa României a fost elliminată în semifinale de Dinamo Bucureşti, cea care a câştigat trofeul. Ultimul titlu de campioană a fost obţinut de zălăuani în 2017, cu românul Marian Constantin pe banca tehnică.

Alte articole

One Thought to “Antrenor din România la Volei Municipal Zalău?”

  1. Anonim

    Decât Bogdan Tanasa, mai bine dați o șansă secundului Bogdan Nicolae.
    Alte variante : Gontariu și Feher. Campioni cu Zalău. Campioni în străinătate. S-a riscat pe bani mulți cu polacul, după ce bulgarul ne lăsase în fotoliul de lider. A risca acum cu Gontariu sigur ar fi mai ieftin.
    Care aveți posibilitatea, transmiteți conducerii sugestia.

Leave a Comment