Andrada Vincze, la Openul Austriei

Cea mai bună sportivă de la CSM Zalău, din 2012, va participa începând de azi la una dintre cele mai importante copetiţii internaţionale, Openul Austriei, Andrada Vincze va evolua în calificări, fiind repratizată în Grupa a IX-a, alături de brazilianca Kumahara Karoline şi sârboiaca Erdelji Ana-Maria. Alături de sportiva zălăuană, la individual feminin va evolua în calificări şi Camelia Postoacă, sportivă legitimată la CS Pristavu Câmpulung Muscel, care va avea trei adversare în grupa de calificare, o japoneză, o poloneză şi o sportivă din Bielorusia.
În proba de dublu feminin, Andrada Vincze va face cuplu cu luxemburgheza Sarah De Nutte, cele două urmând să întâlnească, în primul meci, un cuplu din Ucraina, Farladanska Ganna şi Vasylieva Levgennia.
În altă ordine de idei, la finele săptămânii trecute a avut loc la Carei un turneu rezervat copiilor, la care au participat şi tenismeni de la CSS şi CSM Zalău.
La categoria 11 – 13 ani, Cristina Mureşan s-a clasat pe locul doi, Domocos Reka a ocupat locul trei, iar Irina Gosa s-a clasat pe poziţia a V-a.
La categoria 8 – 10 ani, Carla Câmpan, sportivă de la secţia de tenis de masă din Cehu Silvaniei, dar legitimată la CSM Zalău, s-a clasat pe locul doi, în timp ce Ioana Barbur, tot de la Cehu Silvaniei a ocupat poziţia a treia.
De la CSS Zalău, Andreea Taloş s-a clasat pe locul cinci, la categoria 11 – 13 ani, iar Mara Onicaş a ocupat locul patru la categoria 8 – 10 ani.

Marius Morar

Leave a Comment