Andrada Vincze, la Campionatele Europene

Andrada Vincze, la Campionatele Europene

Tenismena de la CSS – CSM Armatura Zalau participa la competitia din Praga alaturi de lotul national de junioare ale Romaniei

Incepand de azi, timp de noua zile se va desfasura la Praga (Cehia) cea mai importanta competitie de tenis de masa din acest pentru cadete, cadeti, junioare si juniori: Campionatul European. Din lotul national de junioare face parte si sportiva de la CSS – CSM Armatura Zalau, Andrada Vincze. Tenismena zalauanca s-a aflat in cantonament la Constanta, alaturi de lotul national de junioare, de la inceputul lunii iulie, iar marti a fost programat ultimul antrenament in sala de tenis de masa a Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru.

Dupa o evolutie buna la Campionatele Balcanice din luna iunie, din Serbia, echipa nationala de junioare a Romaniei spera la o clasare in primele patru echipe, pentru a obtine calificarea si la Campionatele Mondiale.

In proba de simplu, Andrada Vincze l-ar putea avea alaturi si pe antrenorul sau de la club, Victor Puie.

Componenta celor patru loturi nationale: lotul de cadete: Szocs Bernadette (CSM Bistrita), Magyarosi Larisa (CSM Bistrita), Irina Ciobanu (CSS – LPS Slatina), Roxana Istrate (CSM – LPS RER Buzau); lotul de junioare: Cristina Hirici (LPS Farul Constanta), Anamaria Sebe (LPS Farul Constanta), Camelia Postoaca (CS Pristavu Campulung Muscel), Andrada Vincze (CSS – CSM Armatura Zalau); locul de cadeti: Kanabe Szilard (Lic. Teoretic Nagy Mozes Tg. Secuiesc), Alin Spelbus (CSS – LPS Slatina), Daniel Dan (CSM Bistrita), Cristian Barbulescu (CSS Universitatea Craiova); lotul de juniori: Mihai Sargu (CSM Bistrita), Szocs Hunor (CSM Bistrita), Razvan Galatan (CSM Bistrita), Lucian Munteanu (LPS Farul Constanta).

Leave a Comment