Andrada Vincze, împrumutată la CS Politehnica Cluj

Tenismena zălăuană va reprezenta clubul de sub Feleac în următorii doi ani, până când îşi va încheia studiile la Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca

Cel mai bun produs al tenisului de masă sălăjean nu va mai reprezenta Clubul Sportiv Municipal Zalău în următorii doi ani. Andrada Vincze a fost transferată în această vară sub formă de împrumut la Clubul Sportiv Politehnica Cluj, evoluând chiar în aceste zile cu echipa clujeană în Divizia A. „Este o alegere foarte bună pentru mine, având în vedere că sunt la facultate tot la Cluj. Şi dacă aş fi rămas la CSM Zalău, antrenamentele le făceam tot aici, la Cluj, însă, trebuia să-mi caut o echipă cu care să pot juca şi în campionat, având în vedere că Zalăul nu are aşa ceva. Mi-ar fi plăcut să rămân la CSM, dar, neavând şi echipă de fete, nu puteam juca în campionat. Acum am primit şi acceptul de a evolua la două cluburi, fiindcă până anul trecut nu puteam să particip în România decât la anumite concursuri, având în vedere că activez şi la un club din Franţa”, ne-a declarat sportiva care evoluează şi la VGA Saint Maur.
Ultimele rezultate notabile obţinute de Andrada Vincze pentru CSM Zalău s-au înregisztrat anul trecut, chiar la Zalău, unde tenismena zălăuană a devenit campioană naţională la tineret în proba de individual şi vicecampioană la aceeaşi categorie, în proba de dublu-mixt.
Tenisul de masă l-a început la Clubul Sportiv Şcolar, iar la CSM Zalău a ajuns după ce a încheiat perioada junioratului. Componentă a echipei naţionale pe vremea când activa la junioare, Andrada Vincze a devenit multiplă campioană europeană cu naţionala României, însă a obţinut şi alte rezultate notabile pe plan internaţional.
Cu CS Politehnica Cluj, tenismena zălăuană îşi propune să se califice în play-off-ul Diviziei A, de unde speră chiar la o promovare în Superliga Naţională.

Leave a Comment