Ana Maria Tănăsie, la un pas de HCM Baia Mare

Jucătoarea transferată la începutul acestui an de HC Zalău ar putea evolua din sezonul viitor pentru vicecampioana HCM Baia Mare. Adusă la clubul zălăuan de la Centrul Naţional de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea, extrema stângă, Ana Maria Tănăsie, a fost considerată la acea vreme una dintre cele mai valoroase jucătoare ale lotului naţional de junioare. Deşi jucătoarea se află sub contract cu HC Zalău, handbalista originară din Hunedoara pare tentată să evolueze din sezonul viitor pentru gruparea maramureşeană. „Cei de la Baia Mare i-au făcut probabil o ofertă tentantă şi poate s-a consultat şi cu Gabi Szucs înainte de a lua o decizie. Dacă cei de la Baia Mare vor fi dispuşi să plătească ceea ce am cheltuit noi cu ea începând din luna ianuarie, probabil o vom lăsa să plece. Oricum, dacă face acest gest înseamnă că este o jucătoare cu caracter îndoielnic, în care nu merită investit. Sunt curios cine ar fi ofertat-o dacă ar fi rămas până acum la Centrul Naţional de Excelenţă de la Vâlcea. Probabil că nicio echipă, la fel cum s-a întâmplat şi în ianuarie, când am adus-o la Zalău”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.

Dacă va ajunge la o înţelegere cu HCM Baia Mare, Ana Maria Tănăsie ar fi a doua jucătoare pe care maramureşenii o transferă în această vară de la HC Zalău, după interul Gabriela Szucs.
În vârstă de 18 ani, Tănăsie a fost convocată de Gheorghe Tadici şi la lotul naţional de senioare, care se pregăteşte în aceste zile la Oradea.

Leave a Comment